Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Super League: Ο ΟΦΗ ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό!

Μετά τον Ολυμπιακό, έχασε και ο ΠΑΟ!

9 Δεκεμβρίου 2018 19:24
Super League: Ο ΟΦΗ ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό!

Μετά τον Ολυμπιακό ο ψυχωμένος ΟΦΗ έριξε στο καναβάτσο και τον Παναθηναϊκό σήμερα το απόγευμα στο καυτό «Γεντί Κουλέ» και με τρεις «μπαλοθιές» (3-1) πήρε το βαθμολογικό οξυγόνο που αναζητούσε εναγωνίως για να αναπνεύσει και να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση.

Η σημερινή ήταν η μεγαλύτερη σε εύρος φετινή νίκη των Κρητικών στο πρωτάθλημα και η πρώτη μετά το ματς στο Ηράκλειο με τους Πειραιώτες, ενώ αντίστοιχα ο Παναθηναϊκός δέχτηκε για πρώτη φορά τρία γκολ και έχασε για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι παίκτες του ΟΦΗ αντιμετώπισαν το ματς σαν να μην υπήρχε αύριο, βγήκαν νικητές στις περισσότερες μονομαχίες και τις δεύτερες μπάλες και κατέκτησαν δίκαια τη νίκη εκμεταλλευόμενοι τις αμυντικές αδυναμίες του Παναθηναϊκού που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο «έμπαζε» από δεξιά, με τον Δώνη να μην βρίσκεται τις λύσεις που προσδοκούσε μετά στις απουσίες των Γιόχανσον και Κουλιμπαλί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατερίνα Δαλάκα: Θα πάθετε πλάκα με την εντυπωσιακή αλλαγή της!

Πέραν αυτού οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο νευραλγικό χώρο του άξονα της μεσαίας γραμμής με τους Μεγιάδο, Νάστο και Πλατέλλα να κερδίζουν κατά κράτος τους αντιπάλους τους, καθώς μόνο Κάτσε από την πλευρά του «τριφυλλιού» έφτασε σε ικανοποιητικά στάνταρ απόδοσης, με τους Κουρμπέλη και Δώνη να είναι σε κακή μέρα, όπως και ο Μπουζούκης που δεν του έβγαινε τίποτα στο ματς.

Από τακτικής πλευράς επίσης το αγωνιστικό σχέδιο του Παπαδόπουλου, με την στοχευμένη πίεση που άσκησε ψηλά, χαλάσει την ανάπτυξη των «πράσινων», την ίδια στιγμή που στον Δώνη δεν βγήκε η επιλογή του 3-4-2-1 με τον Χατζηγιοβάνη σε ρόλο δεξιού μπακ χαφ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή βόμβα στην ΕΡΤ!

Όμως το ματς κρίθηκε στις μονομαχίες και στις δεύτερες μπάλες εκεί όπου ο ΟΦΗ νίκησε κατά κράτος τον Παναθηναϊκό που έκανε το χειρότερό του φετινό ματς.

sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share