Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βόμβα: Ποινή φυλάκισης στον Νικ Καλάθη!

Δύσκολες ώρες για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού!

7 Δεκεμβρίου 2018 13:51
Βόμβα: Ποινή φυλάκισης στον Νικ Καλάθη!

Ο Νικ Καλάθης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 30 ημερών με τριετή αναστολή από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο για το ατύχημα που προκάλεσε στις 13 Νοεμβρίου του 2011, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ethnos.gr.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η ποινή που επιβλήθηκε στον άσο του Παναθηναϊκού και της εθνικής ομάδας μπάσκετ είναι μειωμένη σε σχέση με το πρωτοβάθμιο δικαστήριο, καθώς μετράπηκε η κατηγορία της σωματικής βλάβης κατά συρροή για τον ένα παθόντα σε όλως ελαφρά σωματική βλάβη και παραγράφηκε, ενώ του αναγνωρίστηκε και το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Ρόδο: "Η Ελένη ζήτησε ψυχολογική στήριξη..." - Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας! (video)

Όπως αναφέρει το ethnos.gr ο διεθνής άσος ήθελε να παρασταθεί στο δικαστήριο, αλλά σύμφωνα με τη δικηγόρο του Μαργαρίτα Θάνου, αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, καθώς ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται με τη Φενέρμπαχτσε για την 11η αγωνιστική της Euroleague την Παρασκευή (7/12).

«Βρήκαμε μετά από πολλά χρόνια τους παθόντες, ο σύζυγος με διαβεβαίωσε ότι έχει αποζημιωθεί πλήρως. Ζητάμε μετατροπή της κατηγορίας σε όλως ελαφρά σωματική βλάβη» ανέφερε η συνήγορος του Νικ Καλάθη.

Υπενθυμίζεται, ότι ο καλαθοσφαιριστής είχε αρχικά κατηγορηθεί και για εγκατάλειψη των θυμάτων στον τόπο του συμβάντος, κατηγορία η οποία κατέπεσε στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο. Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να μετατραπεί η κατηγορία σε όλως ελαφρά σωματική βλάβη για τον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος δεν είχε προβλήματα μετά το τροχαίο, πράξη που παραγράφηκε και μπήκε στο αρχείο. Το δικαστήριο, τελικά, υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 3: Πόλεμος ξέσπασε για την παρουσίαση! - Έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες στο κανάλι!

Για την συνοδηγό και παθούσα ζήτησε, ωστόσο, την ενοχή του Νικ Καλάθη, όπως κατηγορείται, καθώς «για να μετατραπεί και εδώ σε όλως ελαφρά σωματική βλάβη, θα πρέπει ο παθών να μην έχει νοσηλευθεί ή υποστεί φαρμακευτική δράση. Εδώ η κάκωση είναι στον αυχένα. Δεν αναφέρει ελαφρά κάκωση. Μπήκε κολάρο που σημαίνει ότι μπήκε πρόσθετο στοιχείο για να νοσηλευτεί. Άρα δεν ήταν όλως ελαφρά».

Το δικαστήριο ανέγνωσε τις καταθέσεις των παθόντων, ενώ ως μάρτυρας υπεράσπισης του καλαθοσφαιριστής κατέθεσε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

«Ήμουν συνοδηγός στο αμάξι του άντρα μου. Ξαφνικά ένιωσα ένα χτύπημα από πίσω και είδα ότι μας έχουν χτυπήσει. Ο οδηγός ήταν 1.90, μάλλον αλλοδαπός και ήξερε μόνο να λέει «μαλακας» και γαμωτο. Μας ρώτησε αν θα γίνει αλκοτέστ του είπαμε ναι. Μίλησε με τη συνοδηγό του και όταν γύρισε μιλούσε άσχημα και προκαλούσε να τον χτυπήσουμε. Τελικά έφυγε από τον τόπο του συμβάντος. Πήγα στο ΚΑΤ είχα θέμα με τον αυχένα μου», είχε πεί στην κατάθεσή της η παθούσα, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η κατάθεση του συζύγου της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Κράτα τα πόδια σου ανοιχτά» της είπε ο εργοδότης της και την απέλυσε! Τώρα τον ξεφτιλίζει!

«Έχω την ευθύνη για ότι συμβαίνει από θέματα αστυνομίας για τους παίκτες. Είναι Ελληνοαμερικάνος έχει προσληφθεί από το 2011 στον Παναθηναϊκό. Το ήθος και ο χαρακτήρας του ειναι γνωστός σε όλους. Με πήρε τότε αμέσως τηλέφωνο και μου λέει τράκαρα και φταίω, έχω δώσει τα στοιχεία μου στους ανθρώπους και έφυγα. Μου είπε ότι έμεινε εκεί ένα τέταρτο είκοσι λεπτά, έδωσε στοιχεία κι έφυγε», κατέθεσε στο δικαστήριο ο μάρτυρας του Νικ Καλάθη.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share