Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Euroleague: Προσεκτικός για τον... καθήκον του ο Ολυμπιακός!

Κόντρα στην Μπουντούτσνοστ!

30 Νοεμβρίου 2018 08:33
Euroleague: Προσεκτικός για τον... καθήκον του ο Ολυμπιακός!

Μετά το θρίαμβο επί της Ρεάλ ένα παιχνίδι με την Μπουντούτσνοστ φαντάζει εύκολο. Όμως τέτοιο θα πρέπει να αποδειχτεί και στην πράξη από τον Ολυμπιακό το βράδυ της Παρασκευής στο ΣΕΦ (21:30, Novasports 1)!

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ολοκληρώσουν το πρώτο τρίτο του μαραθωνίου της κανονικής περιόδου με μία ακόμη νίκη και ρεκόρ 6-4 απέναντι στην πρωτάρα αντίπαλό τους. Και το γεγονός ότι η Μπουντούτσνοστ κέρδισε τα δύο από τα τρία της τελευταία ματς, υποτάσσοντας στην Ποντγκόριτσα ομάδες όπως η Μπασκόνια και η ΤΣΣΚΑ, πρέπει να τους κρατά σε εγρήγορση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έπεσε "μαύρο" στον ΣΚΑΙ!

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν αναμένεται να ρισκάρει με τη χρησιμοποίηση του Άξελ Τουπάν, που δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος και θα του δώσει λίγες παραπάνω μέρες για να επιστρέψει στο… φουλ. Πάντως διαθέσιμος για πρώτη φορά φέτος στην Ευρωλίγκα θα είναι ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Στον αντίποδα, ο Αλεξάνταρ Τζίκιτς έχει να αντιμετωπίσει μια ιδιότυπη κατάσταση. Οι Νίκολα Ιβάνοβιτς, Σεάντ Σέχοβιτς, Σουάντ Σέχοβιτς, Πέταρ Πόποβιτς και Φίλιπ Μπάροβιτς πήραν άδεια για να ενσωματωθούν στην εθνική Μαυροβουνίου, που έπαιζε χθες με τη Ρίγα στη Λετονία και σήμερα θα φτάσουν στην Αθήνα, προφανώς κατάκοποι από το παιχνίδι αλλά και το ταξίδι, για να ενισχύσουν την ομάδα τους.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Τσεχία).

Οι δύο ομάδες δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ στην ιστορία τους στην Ευρώπη.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share