Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απέδρασε στο 93 από το Περιστέρι ο Ολυμπιακός!

Ανατροπή!

25 Νοεμβρίου 2018 21:06
Απέδρασε στο 93 από το Περιστέρι ο Ολυμπιακός!

Με ακόμη ένα γκολ στις καθυστερήσεις και «χρυσό» σκόρερ τον Βούκοβιτς, ο Ολυμπιακός απέδρασε με πολύτιμο διπλό από το Περιστέρι (2-1) και έμεινε ζωντανός (-6) στο κυνήγι του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ.

Μεγάλη νίκη για τους «ερυθρόλευκους» απέναντι στον αήττητο για 10 αγωνιστικές Ατρόμητο, σε ένα ματς πραγματικό θρίλερ που κρίθηκε στις καθυστερήσεις.

Ο Ολυμπιακός γνωρίζοντας ότι δεν έχει πολλά περιθώρια για άλλες απώλειες βγήκε πιο αποφασισμένος και με το καλημέρα έδειξε τις προθέσεις του, χάνοντας μια μοναδική ευκαιρία με τον Καμαρά στα πρώτα δευτερόλεπτα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έβγαιναν με ευκολία στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων που ήταν ένα κλικ πιο ψηλά και έχασαν τέσσερις κλασικές ευκαιρίες ως το πρώτο 20λεπτο για να ανοίξουν το σκορ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το δημόσιο ξεφτίλισμα στην Τατιάνα Στεφανίδου: "Βαρεθήκαμε να σας ακούμε..." (video)

Μετά το μισάωρο ο Ατρόμητος έδειξε να βελτιώνει την αμυντική λειτουργία του και ισορρόπησε το ματς, με τους Μάντσον-Μπουσούλατζιτς να κερδίζουν πολλές μάχες στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Ατρόμητος έφτασε στο 43΄ στο γκολ με ποιον άλλο; Ο Ευθύμης Κουλούρης στη μοναδική κλασική ευκαιρία της ομάδας του στο πρώτο μέρος, βρέθηκε στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή και άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο, που πήγε με το 1-0 στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός με την είσοδο του Φορτούνη ξεκίνησε και πάλι δυνατά, είχε από τα πρώτα λεπτά την πρωτοβουλία και έφτασε στην ισοφάριση με τον Καμαρά στο 49΄ φέρνοντας και πάλι στα ίσια το ματς.

Οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν στο 57΄ όταν ο Ευαγγέλου υπέδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπουσούλατζιτς αφήνοντας τον Ατρόμητο με δέκα παίκτες. Ο Ολυμπιακός με το αριθμητικό πλεονέκτημα αύξησε την πίεσή του περισσότερο από εκείνο το σημείο και μετά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο σοκ στη Θεσσαλονίκη!

Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, όμως ο Μέγιερι ήταν σε εξαιρετικό βράδυ και κράτησε τον Ατρόμητο ζωντανό, μέχρι το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο λυτρωτής του Ολυμπιακού ήταν ο Βούκοβιτς, ο οποίος στο 94΄ με κεφαλιά από κοντά κατάφερε να δώσει τους τρεις βαθμούς στον Ολυμπιακό, να τον διατηρήσει σε τροχιά τίτλο και παράλληλα να υποχρεώσει τον Ατρόμητο στην πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share