Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Euroleague: Έσπασε το αήττητο της Ρεάλ ο Ολυμπιακός!

Πλήρωσαν τις απουσίες τους οι Ισπανοί!

22 Νοεμβρίου 2018 23:11
Euroleague: Έσπασε το αήττητο της Ρεάλ ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός βρήκε... μπόσικη τη Ρεάλ, είχε σε μεγάλη μέρα όλα τα γκαρντ και της έσπασε το αήττητο! Οι ερυθρόλευκοι αφήνουν πίσω το πρόγραμμα Γολγοθάς και με τέτοιες νίκες (88-83) βάζουν πλώρη για 8άδα.

Μπορείτε να πείτε, ή να σκεφτείτε ό,τι θέλετε για τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά ακόμα και τώρα που κουβαλάει 36 χρόνια στην πλάτη του, γνωρίζει καλά τη συνταγή του "ηγούμαι". Απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και ίσως την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή, ο Βασίλης Σπανούλης υπενθύμισε ότι, ρε αδελφέ, το έχει ακόμα.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν απλά εκπληκτικός, στο δεύτερο τη σκυτάλη πήρε ο Γιάνις Στρέλνιεκς και ο Ολυμπιακός καθάρισε στην έδρα του ένα παιχνίδι που ναι μεν έδειχνε να έχει αβαντάζ λόγω των απουσιών της Ρεάλ, αλλά η πράξη διαφέρει από τη θεωρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads 2: Εκτός εαυτού ο Σπαλιάρας! -Γ@μω την πουτ@ν@! Έβαλε την φάβα!" (βίντεο)

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν θεαματικός, ήταν όμως απόλυτα ουσιαστικός και έδειξε ότι μπορεί να κερδίσει το ματς από την άμυνα όταν ο ρυθμός της παραγωγικότητας έπεσε στο τελευταίο 15λεπτο.

Ο Καμπάτσο έκανε ένα μαγικό παιχνίδι και προσπάθησε να εκμετελλευτεί την αμυντική αδυναμία του Σπανούλη, αλλά όταν σταμάτησα να μπαίνουν τα σουτ το πράγμα ζόρισε, αφού εν τη απουσία του Γιουλ, οι δημιουργοί της Ρεάλ δεν είναι ανεξάντλητοι.

Ο Μιλουτίνοφ πρόσθεσε ακόμα ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι στο ενεργητικό του, έστω κι αν αυτό δεν αποτυπώνεται απόλυτα στα στατιστικά του κι έτσι ο Ολυμπιακός προστάτευσε αυτή τη φορά την έδρα του επικρατώντας με 88-83.

Βέβαια, στο τέλος κινδύνευσε, κι αν οι παίκτες της Ρεάλ δεν είχαν 1/4 βολές στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα ίσως να είχε κινδυνεύσει ακόμα περισσότερο με ήττα.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share