Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η πρώτη απίστευτη είδηση για τον Μίκαελ Σουμάχερ, 5 χρόνια μετά το ατύχημα!

Τι συνέβη;

21 Νοεμβρίου 2018 16:28
Η πρώτη απίστευτη είδηση για τον Μίκαελ Σουμάχερ, 5 χρόνια μετά το ατύχημα!

Στις 3 Ιανουαρίου ο Μίκαελ Σουμάχερ θα γίνει 50 χρόνων και με αυτή την αφορμή η οικογένειά του έδωσε στην δημοσιότητα μια ανέκδοτη ως σήμερα συνέντευξή του.

Μπαίνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Γερμανού πιλότου οι θαυμαστές του και όχι μόνο αυτοί μπορούν να τον δουν και να τον ακούσουν... Επιλέγουν τις ερωτήσεις και εκείνος τους απαντά.

Κι ας μην ξέρει κανείς ποια είναι πραγματικά η κατάσταση του «Σούμι» σήμερα και μόνο που κάποιος τον βλέπει ζωντανό μπροστά του στην οθόνη είναι αρκετό.

Η συγκεκριμένη συνέντευξη, η οποία δεν είχε δημοσιοποιηθεί, δόθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2013, δηλαδή μερικές εβδομάδες πριν από το ατύχημα στις Άλπεις που προκάλεσε στον Σουμάχερ σοβαρές βλάβες.

Αυτή η σιωπή που η οικογένεια και τα παιδιά του έχουν επιλέξει τα τελευταία πέντε χρόνια «σπάει» από τα λόγια του ίδιου του Γερμανού, με αφορμή τα 50α γενέθλιά του που έρχονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Στάση εργασίας σε ΜΜΜ!

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής απαντά σε ερωτήσεις θαυμαστών του. Μιλάει για τη Φεράρι και για όσα σημαίνει γι' αυτόν. «Το πιο σημαντικό πρωτάθλημα ήταν, χωρίς αμφιβολία, αυτό στη Σουζούκα το 2000. Μετά από 21 χρόνια χωρίς τον παγκόσμιο τίτλο για τη Φεράρι και μετά από τέσσερα χρόνια για εμένα, τελικά το κατακτήσαμε».

Σε ερώτηση για τον πιλότο που σέβεται περισσότερο, ο Σουμάχερ αναφέρεται στον Μίκα Χάκινεν. ως έναν από τους ανθρώπους με τους οποίους είχε εξαιρετική σχέση όχι μόνο στις πίστες, αλλά και έξω από αυτές. «Τον σέβομαι για τις μεγάλες μάχες μας και για την ιδιαίτερη μεταξύ μας σχέση» λέει.

Όσο για τον αθλητή που ήταν το παιδικό είδωλό τους; Δεν ήταν κάποιος πιλότος της Φόρμουλα 1 και έτσι ο «Σούμι» εκπλήσσει με την απάντησή μου.

«Όταν ήμουν μικρός, στα χρόνια των καρτ, έβλεπα τον Άιρτον Σένα και τον Βιντσέντζο Σοσπίρι, αλλά αυτός που θαύμαζα πάρα πολύ δεν ήταν πιλότος. Το πραγματικό ειδωλό μου τότε ήταν ο Τόνι Σουμάχερ, ο οποίος υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση βόμβα για την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου!

«Για να βελτιωθείς, για να κάνεις βήματα μπροστά, δεν πρέπει να κοιτάζεις μόνο το μονοθέσιό σου, αλλά και τον εαυτό σου, να βλέπεις και τους άλλους πιλότους, όχι μόνο τους καλύτερους, από όλους μπορείς κάτι να μάθεις. Εγώ πάντα σκεφτόμουν ότι δεν ήμουν αρκετά καλός, ότι έπρεπε συνέχεια να βελτιώνομαι. Αυτό νομίζω ότι ήταν ένα από τα κλειδιά για να γίνω αυτό που έγινα» λέει σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Σουμάχερ.

«Η Φόρμουλα 1 είναι κάτι πολύ δύσκολο, πριν ήταν πολύ περισσότερο. Αλλά και πάλι είναι ένα από τα δυσκολότερα αθλήματα που μπορεί κάποιος να κάνει, χρειάζεται πολλή προετοιμασία. Τα ρεκόρ είναι κάτι σημαντικό, αλλά χρειάζεται να επιδιώκεις να βελτιώνεσαι και να κάνεις το επόμενο βήμα. Πρέπει να εργάζεσαι σκληρά, νομίζω ότι είναι ένα από τα κλειδιά για να γίνω αυτό που έχω γίνει. Η επιτυχία σε κάθε κατάσταση στη ζωή, τουλάχιστον όσο ξέρω, έχει να κάνει με την ομαδική εργασία. Μπορείς να κάνεις εκείνο που πρέπει, αλλά με την δουλειά της ομάδας είσαι πιο δυνατός. Και στην περίπτωση της Φόρμουλα Ένα είναι μια ομαδική δουλειά» αναφέρει, επίσης.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share