Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πασίγνωστος πρώην ποδοσφαιριστής κατηγορείται για παρενόχληση!

Ο λόγος για...

19 Νοεμβρίου 2018 19:01
Πασίγνωστος πρώην ποδοσφαιριστής κατηγορείται για παρενόχληση!

Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζει ο Πολ Γκασκόιν, καθώς μια γυναίκα τον κατήγγειλε για σeξουαλική παρενόχληση που έλαβε χώρα σε τρένο τον περασμένο Αύγουστο.

Ο 51χρονος, πρώην διεθνής με την εθνική Αγγλίας, συνελήφθη στον σταθμό «Nτάρχαμ» στις 20 Αυγούστου και τη Δευτέρα, η Αστυνομία Βρετανικών Μετακινήσεων επιβεβαίωσε πως είναι κατηγορούμενος για σeξουαλική παρενόχληση.

«Ένας άντρας αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο τον επόμενο μήνα, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες για εμπλοκή σε σεξουαλική παρενόχληση γυναίκας που επέβαινε σε τρένο από την Υόρκη στο Ντάρχαμ», ανέφερε υπεύθυνη Τύπου της Αστυνομίας.

«Ο Πολ Γκασκόιν, που κατοικεί στην οδό Άμι στο Λέστερ, κατηγορήθηκε ταχυδρομικώς για σeξουαλική παρενόχληση μέσω επαφής. Η κατηγορία συνδέεται για περιστατικό επιβαίνοντα σε τρένο στις 20 Αυγούστου του τρέχοντος έτους».

Ο Γκασκόιν, που αγωνίστηκε για τις Νιούκαστλ, Τότεναμ, Λάτσιο και Ρέιντζερς, θα δικαστεί στο δικαστήριο «Νιούτον Όκλιφ Μάτζιστρειτς» στις 11 Δεκεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια ένταση για 4 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Είχε προγραμματιστεί να τιμηθεί με την είσοδο του στο Hall Of Fame της Σκοτίας τον προηγούμενο μήνα, αλλά η πρόσκληση ανακαλέστηκε λόγω ανησυχίας για την υγεία του.

Ο Γκασκόιν, που θεωρούνταν ένας από τους πλέον ταλαντούχους Άγγλους μέσους της γενιάς του, αγωνίστηκε 57 φορές με το εθνόσημο, όμως μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση το 2004, μέχρι και σήμερα, αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού.

Ο «Γκάζα», αποτελούσε παίκτη κλειδί για την Αγγλία, τόσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990, όσο και στο Euro του 1996. Και στις δύο διοργανώσεις τα «Λιοντάρια» έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share