Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βόμβα στο ΟΑΚΑ: Ο Ατρόμητος πάτησε την ΑΕΚ!

Και την πέταξε εκτός τίτλου!

11 Νοεμβρίου 2018 16:54
Βόμβα στο ΟΑΚΑ: Ο Ατρόμητος πάτησε την ΑΕΚ!

Ο εκπληκτικός Ατρόμητος του Νταμίρ Κάναντι άλωσε το ΟΑΚΑ (0-2) με απίθανο τελευταίο δεκάλεπτο στο παιχνίδι και μετέτρεψε σε εφιάλτη το όνειρο της ΑΕΚ για διατήρηση των σκήπτρων της πρωταθλήτριας!

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ είχε να αντιμετωπίσει τρεις πολύ δύσκολους αντιπάλους: το ψυχρό κλίμα των άδειων κερκίδων, τα δοκάρια που έμοιαζαν να έχουν πεισμώσει και να μην την αφήνουν να σκοράρει (η ΑΕΚ είχε τρία στο παιχνίδι...) αλλά κυρίως, έναν απίστευτα διαβασμένο Ατρόμητο, συμπαγή στο κέντρο και πολυμορφικό ως προς την διάταξη των παικτών του, οι οποίοι άλλαζαν συνεχώς θέσεις και προσαρμοζόντουσαν σε κάθε επίθεση της ΑΕΚ ανάλογα με τα δεδομένα της.

Η Ένωση από τη μεριά της είχε την απόλυτη κυριαρχία από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, έχασε ευκαιρίες και εκμεταλλεύτηκε όσο μπορούσε την διάθεση του Ατρομήτου να αμυνθεί αλλά πλήρωσε την έλλειψη σοβαρότητας της στις τελικές μεταβιβάσεις καθώς και την προβλεψιμότητά της σε επίπεδο ανάπτυξης, χαρακτηριστικό που σε κανένα σημείο του αγώνα δεν άλλαξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός ο Γιώργος Καρατζαφέρης και μάλιστα από το 2014; Η μεγάλη αποκάλυψη!

Έστω και έτσι πάντως και παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ βρέθηκε σε κακή μέρα, άξιζε να πετύχει ένα γκολ με βάση την εικόνα της αναμέτρησης και τα τρία δοκάρια της στο παιχνίδι -αυτό του Μάνταλου στο 17', του Μπακάκη είκοσι λεπτά αργότερα και του Μπακασέτα στο 65'. Όσο περνούσαν τα λεπτά ωστόσο, τα νεύρα επικρατούσαν στην ψυχολογία των παικτών της ΑΕΚ, η ηρεμία πήγαινε περίπατο και έμοιαζε να γίνεται όλο και πιο δύσκολο το γκολ.

Κόντρα στη ροή της αναμέτρησης τελικά, η ομάδα του Περιστερίου σκόραρε στο 88ο λεπτό του αγώνα όταν ο Ρισβάνης έπιασε την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεσε κόρνερ και νίκησε τον Μπάρκα για το 0-1 ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Κουλούρης εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους που δημιουργήθηκαν και έκανε το 0-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share