Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η απολογία μετά τα επεισόδια στην Πάτρα

Τα χαρακτήρισαν προβοκάτσια

8 Νοεμβρίου 2018 19:25
Ολυμπιακός: Αυτή είναι η απολογία μετά τα επεισόδια στην Πάτρα

Λόγο για προβοκάτορα, ο οποίος καθόταν στην κερκίδα των ερυθρόλευκων και έπαιζε στο κινητό του για αρκετή ώρα ο ύμνος του Παναθηναϊκού έκαναν οι νομικοί εκπρόσωποι του Ολυμπιακού σχετικά με τα επεισόδια στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή.
Συγκεκριμένα ο Ιωάννης Χατζησαβάογλου στάθηκε στην παρουσία οπαδού του Παναθηναϊκού στην κερκίδα των οπαδών του Ολυμπιακού και στο γεγονός πως το κινητό του χτύπησε και ακούστηκε ο ύμνος των πράσινων.
«Δεν αρκεί ότι έπαιξε ο ύμνος του Παναθηναϊκού στο κινητό του. Έβριζε τους οπαδούς και άφησε το κινητό του να χτυπάει για να εκδιωχθεί...», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού.


Στη συνέχεια επιβεβαίωσε πως υπάρχουν ένορκες καταθέσεις που επιβεβαιώνουν πως ήταν οπαδός του Παναθηναϊκού. «Εχουμε ένορκες βεβαιώσεις από μόνιμους κατοίκους Πάτρας, αστυνομικών εν ενεργεία που ήταν στο γήπεδο και άκουσαν τον ύμνο του Παναθηναϊκού», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Ολυμπιακός ζήτησε να τιμωρηθεί με το άρθρο 15 4α, το οποίο προβλέπει μόνο πρόστιμο.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε και η Λίνα Σουλούκου εκ μέρους του Ολυμπιακού και τόνισε πως θα πρέπει η τιμωρία να επιβληθεί στο Κύπελλο Ελλάδας. «Αν όμως, αφαιρεθούν οι βαθμοί, θα πρέπει να γίνει από βαθμολογία του επαγγελματικού πρωταθλήματος Κύπελλο Ελλάδας», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: SOS: Αν λάβετε αυτά τα μηνύματα στο κινητό σας τρέξτε στην Αστυνομία!

Επίσης, ο Ολυμπιακός ζήτησε να μην ληφθεί υπόψη η κατάθεση του γιατρού του αγώνα, ο οποίος ανέφερε πως υπήρξε τραυματίας στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. «Κύριε πρόεδρε δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν να υπάρξει σε αυτό το έγγραφο αναφορά περιστατικού που δεν αντελήφθη ο ίδιος ο παρατηρητής, αλλά αναφορά τρίτου», ανέφερε ο κ. Χατζηββάογλου και συμπλήρωσε: «Είναι πρωτοφανές, αυτό δεν έχει ξαναγίνει».

Στη συνέχεια ο δικηγόρος του Ολυμπιακού τόνισε: «Δεν έγινε αντιληπτό από τον παρατηρητή. Η παρατήρηση πρέπει να μην αναγνωστεί ως εκ παραδρομής, μη ληφθείσα στην έκθεση».

Οι ερυθρόλευκοι παρουσίασαν επίσης μαρτυρία του αναφερόμενου ως τραυματία να τονίζει ότι πήγε να πάρει ένα ντεπόν από το αμάξι και χτυπήθηκε από οπαδούς της Παναχαϊκής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε τροχαίο!

Ο Ολυμπιακός ζήτησε προθεσμία για την κατάθεση υπομνημάτων μέχρι τις 15.00 αύριο Παρασκευή. Τελικά, η έδρα έδωσε διορία μέχρι τις 13.00 και πλέον αναμένεται η κατάθεσή τους και στη συνέχεια η απόφαση.
Πηγή: filathlos.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share