Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Champions League: Για το θαύμα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου η ΑΕΚ!

Δύσκολη έξοδος στην Βαυαρία!

7 Νοεμβρίου 2018 08:19
Champions League: Για το θαύμα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε χτες το βράδυ την τελευταία της προπόνηση στην εντυπωσιακή Allianz Arena, πριν την μεγάλη αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η Ένωση βρίσκεται στη βαυαρική πρωτεύουσα με έργο ακόμα δυσκολότερο από αυτό της προηγούμενης αγωνιστικής, καθώς οι ορέξεις των Γερμανών είναι αγριεμένες, με του περισσότερους εξ αυτών να θέλουν μία «νίκη με κυρίαρχο τρόπο», όπως ακούστηκε και διαστόματος Τζόσουα Κίμιχ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 07 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο

«Ο Τιάγκο δεν είναι έτοιμος, χθες ο Χάμες και ο Ρόμπεν δεν προπονήθηκαν. Ο Αριεν δεν θα μπορέσει να παίξει, με τον Χάμες θα περιμένουμε να δούμε αν θα καταφέρει να προπονηθεί. Στο ματς με τη Φράιμπουργκ ο Ρόμπεν μου είπε ότι είχε ενοχλήσεις στο γόνατο και γι' αυτό τον έκανα αλλαγή. Εξετάστηκε, δεν έχει κάποια ζημιά, αλλά ελπίζω να αποθεραπευτεί και να είναι έτοιμος για το Σάββατο» τόνισε ο τεχνικός της Μπάγερν, Νίκο Κόβατς. Θυμίζουμε, πως οι Βαυαροί φιλοξενούνται το απόγευμα του Σαββάτου στη Βεστφαλία από τη Ντόρτμουντ.

Το σύνθημα ώστε η ΑΕΚ ν’ αφήσει πίσω την κακή εικόνα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να παλέψει για να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο μεγάλο παιχνίδι με την Μπάγερν έδωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μία μέρα πριν το ματς. Αφού παραδέχθηκε λοιπόν τις δυσκολίες του αγώνα με μια τόσο ποιοτική ομάδα και έθεσε ως στόχο να παρουσιαστεί η «Ένωση» ανταγωνιστική, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στο πλάνο του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλειστά θα είναι τα σχολεία όλης της χώρας σήμερα, Τετάρτη!

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Γκίνης, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μοράν, Άλεφ, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Κλωναρίδης, Γιούσης, Πόνσε, Μπογέ, Γιακουμάκης.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share