Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ο ΠΑΟΚ σταμάτησε το τρένο του Παναθηναϊκού και συνεχίζει μόνος!

Ασταμάτητος!

29 Οκτωβρίου 2018 23:37
Ο ΠΑΟΚ σταμάτησε το τρένο του Παναθηναϊκού και συνεχίζει μόνος!

Με τον ΠΑΟΚ να έχει τις περισσότερες ευκαιρίες και να είναι σχετικά καλύτερος, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν διαστήματα απόλυτης ισορροπίας ανάμεσα στους δυο αντιπάλους, ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στην Τούμπα με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Η πρώτη ευκαιρία χάθηκε στο 2' όταν έπειτα από κάθετη μπαλιά του Κάνιας για τον Βιεϊρίνια, ο τελευταίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τις ευκαιρίες όταν έγινε η κάθετη μπαλιά Κουλιμπαλί, ο Μακέντα μέσα από την περιοχή πρόλαβε και πέρασε τον Πασχαλάκη και στη συνέχεια έπεσε πάνω στον Βαρέλα χάνοντας την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ είχε το μονοπώλιο στις ευκαιρίες. Στο 22' ο Βέρνμπλουμ έκανε ένα καλό σουτ έξω από την περιοχή για να στείλει την μπάλα άουτ και στο 31' έπειτα από σέντρα του Ζαμπά από τα δεξιά, ο Πρίγιοβιτς έπιασε καταπληκτικά την κεφαλιά, ωστόσο ο Διούδης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ, στην μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βοθροκάναλο ο ΣΚΑΙ, να κλείσει!" - Χαμός με την Τατιάνα Στεφανίδου και το κανάλι!

Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ήταν ξανά για τον Δικέφαλο, με τον Μάτος να βγάζει την σέντρα από τα δεξιά στο 45', τον Πρίγιοβιτς να παίρνει ακόμη μια κεφαλιά μέσα στην περιοχή και την μπάλα να περνάει άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δυο μεγάλες ευκαιρίες για τον ΠΑΟΚ με τον Διούδη να λέει «όχι» στο 1-0 ισάριθμες φορές. Στο 49' o Πρίγιοβιτς έπιασε την κοντινή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ζαμπά από τα δεξιά για να μπλοκάρει με υπερένταση ο πορτιέρο του Παναθηναϊκού. Στο ίδιο λεπτό οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκλεψαν ψηλά τη μπάλα, ο Μπίσεσβαρ βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Διούδη και ο τελευταίος απέκρουσε.

Η τρίτη φορά που ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο γκολ στην επανάληψη ήταν και η φαρμακερή: έπειτα από εξαιρετική συνεργασία του Μάτος με τον Ζάμπα στο 51', ο τελευταίος έκανε την παράλληλη μπαλιά για τον Πρίγιοβιτς, η άμυνα του Παναθηναϊκού αδράνησε και ο Πρίγιοβιτς από κοντά πλάσαρε στο άδειο τέρμα κάνοντας το 1-0.

Ο Παναθηναϊκός λίγο έλειψε να απαντήσει άμεσα όταν στο 54΄ ο Μακέντα έστρωσε στον Μπουζούκη, αυτός έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής και η μπάλα κατέληξε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αίσιο τέλος: Βρέθηκε ζωντανός ο 25χρονος αγνοούμενος!

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης και κάθε επίθεσή του «μύριζε» γκολ στην επανάληψη. Τελικά, το 2-0 ήρθε ως φυσική απόρροια της εικόνας του αγώνα. Σκόρερ ήταν ο Λημνίος στο 76' και μάλιστα 24 δευτερόλεπτα αφού είχε μπει ως αλλαγή στο ματς: ο Ελ Καντουρί βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Ζαμπά, αυτός έβγαλε την παράλληλη μπαλιά από τα αριστερά και ο Έλληνας χαφ με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι και το 2-0 ήταν το τελικό σκορ.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share