Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ατρόμητος από ατσάλι!

Επτάψυχος στην Νέα Σμύρνη!

28 Οκτωβρίου 2018 19:30
Ατρόμητος από ατσάλι!

Πολύ σκληρός για να πεθάνει είναι ο Ατρόμητος.

Η ομάδα του Περιστερίου, στο παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (28/10) για την 8η αγωνιστική της Super League, με αυτογκόλ στο τρίτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, έφερε ισοπαλία 2-2 με τον Πανιώνιο, αποτέλεσμα με το οποίο είναι πλέον, μόνος στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έναν βαθμό μπροστά από τον ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» του βορρά υποδέχεται τη Δευτέρα (29/10) τον Παναθηναϊκό στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Μπαρτσελόνα διέσυρε το "π@ρνείο" της Ρεάλ Μαδρίτης! (video)

Οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι διατήρησαν παράλληλα, το αήττητο τους στο πρωτάθλημα με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες, αν και στο 87ο λεπτό βρέθηκαν πίσω στο σκορ από γκολ του Μασούρα.

Ο Πανιώνιος από την πλευρά του, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, την προηγούμενη αγωνιστική δεν τα κατάφερε αν και προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ. Δεν μπόρεσε όμως, να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς, έπειτα από ένα παιχνίδι που είχε πολλές φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες, μοιρασμένο παιχνίδι και από ένα γκολ για τις δύο ομάδες στο α’ ημίχρονο, ανάλογο ξεκίνημα στο δεύτερο 45λεπτο, γρήγορο ρυθμό αλλά χωρίς φάσεις μέχρι το 81’ και στη συνέχεια… πανικό μπροστά από τις δύο εστίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεφτίλα της ΕΡΤ: Έγραψε τα Σκόπια Μακεδονία σε αναμέτρηση με την Ελλάδα!

Στο 86’ ο Ατρόμητος έχασε ευκαιρία με τον Κουλούρη, στην κόντρα ο Πανιώνιος σημείωσε το 2-1 με τον Μασούρα, στην αμέσως επόμενη φάση, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Ρισβάνη και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων πήραν τη μπουκιά της νίκης από το στόμα των γηπεδούχων.

Η… άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου σε όλο της το μεγαλείο!

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share