Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ: Δεν φαντάζεστε ποιος άλλος επέβαινε στο ελικόπτερο που συνετρίβη!

Ασύλληπτο το μέγεθος της τραγωδίας!

28 Οκτωβρίου 2018 13:03
Σοκ: Δεν φαντάζεστε ποιος άλλος επέβαινε στο ελικόπτερο που συνετρίβη!

Ο Βιχάι Σριβανταναπράμπα, η κόρη του, δυο πιλότοι κι ένα πέμπτο άτομο που δεν έχει ταυτοποιηθεί φαίνεται πως επέβαιναν στο ελικόπτερο που συνετρίβη το βράδυ του Σαββάτου έξω από το King Power Stadium.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δικτύου SkyNews, ο ιδιοκτήτης της Λέστερ ήταν εντός του ελικοπτέρου μαζί με την κόρη του, δυο πιλότους κι ακόμα ένα άτομο του οποίου την ταυτότητα ουδείς προς το παρόν.

Επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει ούτε από τις αρχές, ούτε από τον σύλλογο, παράγοντες του οποίου συσκέπτονται αυτή την ώρα στα γραφεία, ενώ έγινε γνωστό ότι αναβλήθηκε το παιχνίδι της γυναικείας ομάδας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στεφανίδου - Ευαγγελάτος: Το κρυφό διαζύγιο που προσπαθεί να κρύψει το ζευγάρι!

Aκυρώθηκε, επίσης, η σημερινή προπόνηση της ανδρικής ομάδας και υπάρχει αίτημα να μην διεξαχθεί το παιχνίδι της Τρίτης με τη Σάουθμπτον για το Λιγκ Καπ.

Λίγες ώρες μετά τη συντριβή είχε γίνει γνωστό, από ανθρώπους του περιβάλλοντος του Ταϊλανδού μεγιστάνα, ότι ο ίδιος ήταν στο ελικόπτερο που απογειώθηκε από το γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα με τη Γουέστ Χαμ.
Το νεότερο είναι ότι μαζί του βρισκόταν η κόρη του, η οποία είχε παντρευτεί τον περασμένο Μάρτιο, δύο πιλότοι, αλλά και ένα πέμπτο άτομο...

Καθώς αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις, πλήθος κόσμου, οπαδοί της Λέστερ πηγαίνει στο σημείο του δυστυχήματος για να αφήσει λουλούδια, αλλά και κασκόλ της ομάδας.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share