Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βαρύ πένθος στον αθλητισμό: Ασύλληπτη τραγωδία!

Είδηση σοκ!

28 Οκτωβρίου 2018 12:08
Βαρύ πένθος στον αθλητισμό: Ασύλληπτη τραγωδία!

Σοκαρισμένη είναι η ποδοσφαιρική κι όχι μόνο κοινή γνώμη παγκοσμίως από τη συντριβή ελικοπτέρου σε πάρκινγκ λίγο έξω από το γήπεδο της Λέστερ, αμέσως μετά το 1-1 της ομάδας με τη Γουέστ Χαμ για την Premier League.

Οι πληροφορίες για τον αριθμό των επιβαινόντων στο μοιραίο ελικόπτερο είναι συγκεχυμένες, αλλά αυτό που προκύπτει από τα αγγλικά ΜΜΕ είναι πως ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Βιτσάι Σριβανταναπράμπα, επέβαινε σε αυτό. Ακόμη, ωστόσο, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το αν είναι εν ζωή ή την κατάσταση της υγείας του Ταϊλανδού επιχειρηματία ή άλλων επιβαινόντων στο ελικόπτερο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία: Νεκρός οπαδός σε γήπεδο!

Το περιστατικό άφησε άφωνους τους φιλάθλους, καθώς αποχωρούσαν από το King Power Stadium. Μάλιστα ανάμεσα σε όσους έσπευσαν στο σημείο ανήσυχοι ήταν και ο γκολκίπερ της Λέστερ, Κάσπερ Σμάιχελ.

Ο 63χρονος Σριβανταναπράμπα, που έκανε την περιουσία του με τα Duty Free καταστήματα King Power και έχει τέσσερα παιδιά, αγόρασε τη Λέστερ το 2010 και το 2016 την είδε να πανηγυρίζει ανέλπιστα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ είναι ιδιοκτήτης και της βελγικής Λέουβεν.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share