Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Europa League: Με... φόρα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Βίντι!

Βήμα πρόκρισης...

25 Οκτωβρίου 2018 10:56
Europa League: Με... φόρα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Βίντι!

Ένα σχήμα με πολλές αλλαγές και νέα πρόσωπα θα επιλέξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το αποψινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Βίντι στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League (22:00, Cosmote sport 3).

Το κλίμα στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι εκπληκτικό και η ομάδα θα επιδιώξει να πετύχει την έκτη νίκη της (έχει και μία ισοπαλία) μετά την ήττα από την Τσέλσι στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να κάνουν το «δύο στα δύο» απέναντι στους Ούγγρους, ώστε να κάνουν το… ενάμιση βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Από την πλευρά τους, οι Μαγυάροι θέλουν να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί, αν και από την αρχή γνώριζαν πως είναι το αουτσάιντερ ανάμεσα σε Τσέλσι, ΠΑΟΚ και ΜΠΑΤΕ.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Λουτσέσκου – όπως αναφέραμε και στην αρχή του κειμένου – θα δώσει ανάσες σε αρκετούς βασικούς παίκτες και θα «ποντάρει» στη φρεσκάδα που μπορούν να του φέρουν από τον πάγκο οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Τόσκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στον ΣΚΑΙ: Ισχυρή σφαλιάρα και... τρεχάματα!

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ ο Κάνιας και ο Βέρνμπλουμ, με τον Ελ Καντουρί σε ρόλο επιτελικού μέσου. Στα πλάγια της επίθεσης θα βρίσκονται ο Μπίσεσβαρ και ο Ζαμπά, ενώ ο Πρίγιοβιτς θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ρέι, Χατσερίντι, Σάκχοφ, Ουάρντα, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός και Καρέλης. Εκτός έμειναν ο Στέλιος Κίτσιου, όπως και οι Ακπομ και Μαλεζάς.

Η πιθανή ενδεκάδα της Βίντι: Τούιβελ, Φιόλα, Γιουχάζ, Βινίσιους, Στοπίρα, Νέγκο, Χάτζιτς, Νικόλοφ, Χούστι, Μιλάνοφ και Σέποβιτς.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Ουκρανός Εβγέν Αρανόφσκι.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share