Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Champions League: Νίκη για την Μπάρτσα με Ίντερ, ματσάρα στο Παρίσι! (videos)

Τι έγινε στα χθεσινά ματς!

25 Οκτωβρίου 2018 10:31
Champions League: Νίκη για την Μπάρτσα με Ίντερ, ματσάρα στο Παρίσι! (videos)

Tο μεγάλο ντέρμπι του 3ου ομίλου του Champions League δεν βρήκε νικήτρια κάποια από τις δύο ομάδες αλλά το ίδιο το ποδόσφαιρο, με την Παρί Σεν Ζερμέν και την Νάπολι να συμμετέχουν σε ένα συναρπαστικό ματς που καθήλωσε το κοινό στο "Παρκ Ντε Πρενς".

Οι "παρτενοπέι" προηγήθηκαν με φοβερή λόμπα του Ινσίνιε στο 29' (5ο γκολ του στα επτά τελευταία παιχνίδια του στο Champions League) αλλά ήταν άτυχοι στο 61', όταν ο Μενιέ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Μάριο Ρουί στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Οσπίνα.

Στο 77' η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ με τον Μέρτενς να εκτελεί με σουτ μέσα από την περιοχή τον Αρεολά, για να έρθει η λύτρωση για τους πρωταθλητές Γαλλίας στο 92', με το ονειρεμένο φαλτσαριστό σουτ με το αριστερό του Ντι Μαρία από το ύψος της μεγάλης περιοχής!

Στο άλλο ματς του 3ου ομίλου, η Λίβερπουλ έκανε πάρτι στο "Άνφιλντ" με καλεσμένο τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος μετά τα έξι γκολ που δέχτηκε στο Παρίσι από την Παρί πριν τρεις εβδομαδες, είδε τώρα τους "reds" να τον φιλοδωρούν με τέσσερα τέρματα. Το 1-0 έγινε από τον Φιρμίνο στο 20' (μετράει πλέον 12 γκολ και 7 ασίστ στο Champions League από την αρχή της περασμένης σεζόν), ακολούθησαν δύο γκολ από τον Σαλάχ που έφτασε τα 50 συνολικά σε 65 εμφανίσεις του με τη φανέλα της Λίβερπουλ, για να διαμορφώσει το τελικό 4-0 ο Μανέ στο 80'.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Φαμπίνιο, Φαν Ντάικ, Βαϊνάλντουμ, Φιρμίνο, Μανέ, Σαλάχ (73' Στάριτζ), Γκόμεζ, Σακίρι (68' Λαλάνα), Ρόμπερτσον (82' Μορένο), Αλεξάντερ - Αρνόλντ.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπόργιαν, Γιοβιτσίτς (75' Κάουσιτς), Ντέγκενεκ, Κρίστιτσιτς, Εμπεσίλιο (65' Γιόβαντσιτς), Σρνιτς, Μπάμπιτς, Στόικοβιτς, Μπεν (80' Σίμιτς),Μποακιέ

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Αρεόλα, Κιμπέμπε, Μαρκίνιος, Βεράτι (83' Ντιαμπί), Εμπαπέ, Καβάνι (76' Ντράξλερ), Νεϊμάρ, Ντι Μαρία, Μενιέ, Μπερνάτ (46' Κέρερ), Ραμπιό

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Άλαν, Μάριο Ρουί, Καγεχόν (88' Ρογκ), Φαμπιάν Ρουίζ, Μέρτενς (84' Μίλικ), Χάμσικ, Μαξίμοβιτς, Ινσίνιε (53' Ζιελίνσκι), Κουλιμπαλί, Αλμπιόλ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος στο Mega, λίγο πριν το "μαύρο" στο κανάλι!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 3ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Λίβερπουλ - Ερυθρός Αστέρας 4-0 (20' Φιρμίνο, 45', 50' Σαλάχ, 80' Σανέ)

Παρί Σεν Ζερμέν - Νάπολι 2-2 (61' Μάριο Ρουί (αυτ.), 92' Ντι Μαρία / 29' Ινσίνιε, 77' Μέρτενς)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Λίβερπουλ 6 (7-3)

2. Νάπολι 5 (3-2)

3. Παρί Σεν Ζερμέν 4 (10-6)

4. Ερυθρός Αστέρας 1 (1-10)

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν στις εξέδρες του "Καμπ Νόου", ανήμπορος να βοηθήσει τους συμπαίκτες του λόγω του τραυματισμού του στο ματς με την Σεβίλλη πριν λίγα 24ωρα, εκείνοι ωστόσο φρόντισαν να πετύχουν μία σπουδαία νίκη με 2-0 επί της Ίντερ για να του την αφιερώσουν. Οι "μπλαουγκράνα" του Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι της αναμέτρησης απέναντι στο σύνολο του Λουτσιάνο Σπαλέτι και έφτιαξαν ένα σωρό ευκαιρίες, για να πάρουν τελικά το τρίποντο χάρη στους Ραφίνια (32') και Τζόρντι Άλμπα (83'). Ο Ραφίνια μάλιστα έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο 78ος διαφορετικός παίκτης των "μπλαουγκράνα" που σκοράρει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με καμία άλλη ομάδα να μην έχει τόσο μεγάλο αριθμό σκόρερ στο UCL.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ράκιτιτς, Μπούσκετς, Κουτίνιο (88' Μουνίρ Ελ Χανταντί), Αρτούρ (78' Βιδάλ), Σουάρες, Ραφίνια (72΄Σεμέδο), Λενγκλέ, Άλμπα, Σέρχι Ρομπέρτο

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Βετσίνο, Ικάρντι, Ασαμόα, Μπόρχα Βαλέρο (63' Λαουτάρο Μαρτίνες), Μιράντα, Ντ'Αμπρόσιο, Σκρίνιαρ, Περίσιτς (77' Κεϊτά Μπαλντέ), Μπρόζοβιτς, Καντρέβα (46' Πολιτάνο)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 2ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Αϊντχόφεν - Τότεναμ 2-2 (30' Λοσάνο, 87' Ντε Γιόνγκ / 39' Μόουρα, 54' Κέιν)

Μπαρτσελόνα - Ίντερ 2-0 (32' Ραφίνια, 83' Άλμπα)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μπαρτσελόνα 9 (10-2)

2. Ίντερ 6 (4-4)

3. Τότεναμ 1 (5-8)

4. Αϊντχόφεν 1 (3-8)

Το πολυδιαφημισμένο ντέρμπι του 1ου ομίλου εξελίχτηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, με την Ντόρτμουντ να κονιορτοποιεί την Ατλέτικο Μαδρίτης, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ στην Βεστφαλία. Ο Βιτσέλ άνοιξε το σκορ με σουτ εκτός περιοχής στο 38' για να ακολουθήσει καταιγίδα στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Γκερέιρο (δύο γκολ) και Σάντσο να γράφουν το εμφατικό 4-0 που συνιστά την πιο βαριά ήττα της Ατλέτικο επί εποχής Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της (από το 2012 και μετά).

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπούρκι, Ζαγκάντου, Ντιαλό, Χακίμι, Ντιλέινι (35' Νταχούντ), Γκέτσε, Ρόις, Πούλισιτς (79' Σάντσο), Πίστσεκ, Βίτσελ, Λάρσεν (65' Γκερέιρο)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Γοδίν, Φελίπε Λουίς, Τόμας (46' Ρόντρι), Κόκε, Γκριεζμάν, Σαούλ (70' Κορέα), Λεμάρ, Ντιέγκο Κόστα, Χουανφράν, Λούκας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στον ΣΚΑΙ: Ισχυρή σφαλιάρα και... τρεχάματα!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 1ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Mπριζ - Μονακό 1-1 (38' Γουέσλι / 32' Σιλά)

Ντόρτμουντ - Ατλέτικο Μαδρίτης 4-0 (38' Βιτσέλ, 73', 89' Γκερέιρο, 84' Σάντσο)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ντόρτμουντ 9 (8-0)

2. Ατλέτικο Μαδρίτης 6 (5-6)

3. Μονακό 1 (2-6)

4. Μπριζ 1 (2-5)

Στην Μόσχα, ο Ίκερ Κασίγιας απέκρουσε πέναλτι για την Πόρτο με το ματς στο 0-0 (19ο πέναλτι στην καριέρα του) και ουσιαστικά ώθησε την ομάδα του να φύγει με το τρίποντο που την εκτόξευσε στην κορυφή του 4ου ομίλου. Ο Μαρεγκά από το σημείο του πέναλτι και ο Ερέρα έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων για τους "δράκους" με τη συμπλήρωση 35 λεπτών, ο Μίραντσουκ μείωσε σε 2-1, για να έρθει ο Κορόνα στην αρχή του δευτέρου μέρους και να "καθαρίσει" το ματς.

Στο άλλο ματς του ομίλου που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη, η Σάλκε είχε τις πιο κλασικές φάσεις για να σκοράρει όμως δεν τα κατάφερε απέναντι στην Γαλατάσαραϊ και το 0-0 δεν της επέτρεψε να πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας την Πόρτο. Απέκτησε όμως προβάδισμα για τη δεύτερη θέση έναντι της "Τσιμ Μπομ" καθώς την άφησε έναν βαθμό πίσω και την υποδέχεται σε δύο εβδομάδες στο Γκελζενκίρχεν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Μαικόν, Ροντρίγκες, Ντερντιγιόκ (70' Σελίκ), Μπελχαντά, Σινάν Γκουμούς (61' Ινάν), Λινές, Ντονκ, Ντιαγέ, Οζάν Καμπάκ, Ναγκατόμο (82' Μπαϊράμ)

ΣΑΛΚΕ: Νούμπελ, Μεντύλ, Νάστασιτς, Ουτχ (90' Μπέργκσταλερ), Σερντάρ, Κονοπλιάνκα (77' Σκρζμπίσκι), Ρούντι, Σταμπουλί, Καλιγκιούρι, Σανέ, Εμπολό (82' ΜακΚένι)

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ: Γκιλιέρμε, Μανουέλ Φερνάντες (66' Ζεμαλέτντινοβ), Χέβεντες, Μπαρίνοφ, Κρικόβιακ, Αντόν Μίραντσουκ, Ιγνάτιεφ, Έντερ (81' Λισόβ), Ντενίσοφ, Κβερκβέλια, Αλεξέι Μίραντσουκ

ΠΟΡΤΟ: Κασίγιας, Μάξι Περέιρα, Έντερ Μιλιτάο, Μπραχίμι (82' Λόπες), Τόρες (83' Μπαζοέρ), Μαρέγκα, Τέλες, Ερέρα, Κορόνα (69' Περέιρα), Ντανίλο, Φελίπε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφική βόμβα με την Πόπη Τσαπανίδου!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 4ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Γαλατάσαραϊ - Σάλκε 0-0

Λοκομοτίβ Μόσχας - Πόρτο 1-3 (38' Αντόν Μίραντσουκ / 26' Μαρεγκά (πεν.), 35' Ερέρα, 47' Κορόνα)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Πόρτο 7 (5-2)

2. Σάλκε 5 (2-1)

3. Γαλατάσαραϊ 4 (3-1)

4. Λοκομοτίβ Μόσχας 0 (1-7)

Μία ισοπαλία που ουσιαστικά είναι ήττα και για τις δύο ομάδες! Αϊντχόφεν και Τότεναμ αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2 στην έδρα της πρώτης μετά από ένα συναρπαστικό ματς που έλαβε χώρα στο "PSV Stadion" και με έναν βαθμό συγκομιδή μετά από τρεις αγωνιστικές, αμφότερες έχουν ελάχιστες πλέον ελπίδες για πρόκριση στους "16" του Champions League.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ζουτ, Ντάμφρις, Σχβάαμπ, Φιέργκεφερ, Ανχελίνο, Ροσάριο, Χέντριξ, Περέιρο (83' Γκάπκο), Μάλεν, Λοσάνο, Ντε Γιόνγκ

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Τρίπιερ, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Ντέιβις, Ντεμπελέ (74' Γουίνκς), Ντάιερ, Έρικσεν, Λούκας Μόουρα (64' Λαμέλα), Σον (81' Φορμ), Κέιν

Έχοντας μηδέν βαθμούς μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές (την ώρα που Ντόρτμουντ και Ατλέτικο Μαδρίτης άρχισαν με "2 στα 2"), Μπριζ και Μονακό κυνήγησαν στο μεταξύ τους ματς το πρώτο τρίποντο που θα τους έδινε ελπίδα για προκριση στους "16", ωστόσο το φινάλε άφησε αμφότερες τις ομάδες δυσαρεστημένες. Και αυτό γιατί εμειναν στο 1-1, αποτέλεσμα που ουσιαστικά τους υποχρεώνει να ξεχάσουν την όποια διάθεση για υπέρβαση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Οι Μονεγάσκοι προηγήθηκαν με πλασέ του Σιλά στο 32' αλλά δέχτηκαν την ισοφάριση από τον Γουέσλι στο 38', με τον Τιερί Ανρί να μην γεύεται το νέκταρ της νίκης ούτε στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στον πάγκο της Μονακό μετά την ηττα που γνώρισε πριν λίγες ημέρες στο ντεμπούτο του στην Ligue 1. Είναι μάλιστα εντυπωσιακό το γεγονός πως η Μονακό μετράει μόλις 1 νίκη στα 14 τελευταία επίσημα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις!

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: Λετίκα, Πουλάν, Μέχελε, Ντένσβιλ, Βίλετινκ (83' Μάτα), Φόρμερ, Ενακάμπα, Βάνακεν, Ντένις (90' Ντιατά), Ουέσλι, Ρεζαεΐ (80' Οπέντα)

ΜΟΝΑΚΟ: Μπαντιασιλέ, Ράγκι, Γκλικ, Ζέμερσον, Σιντιμπέ (64' Χέντρικς), Τίλεμανς, Μπενασέρ, Τσαντλί, Γκολόβιν, Σιλά, Γιόβετιτς (12' Ντιόπ (73' Αολού).

Πηγή: sport24.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share