Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Απόδραση με ανατροπή από το "Βικελίδης" για τον ΠΑΟΚ!

Κέρδισε 2-1 τον Άρη

21 Οκτωβρίου 2018 20:54
Απόδραση με ανατροπή από το

Τώρα πλέον όλοι κατάλαβαν πόσο πολλοί έλειψε το clasico της Θεσσαλονίκης. Στο καλύτερο παιχνίδι της φετινής Super League, Αρης και ΠΑΟΚ, έδωσαν… ρεσιτάλ επιθετικού ποδοσφαίρου σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα και νικητή τον ΠΑΟΚ (1-2) με… ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που πέτυχε και τα δύο γκολ για την ομάδα του!

Το πρώτο έπειτα από 4,5 χρόνια ντέρμπι των δύο «μονομάχων» της Θεσσαλονίκης είχε: Γκολ, δύο πέναλτι (το ένα χαμένο), πάθος, ένταση, εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες κι όλα αυτά μέσα σε μία κόσμια συμπεριφορά, τόσο του κόσμου των Κιτρίνων που κατέκλυσαν κάθε άκρη του «Κλεάνθης Βικελίδης», όσο και των παικτών των δύο αντιπάλων. Το γρήγορο γκολ του Αρη έριξε στον… κάδο των αχρήστων τα όποια πλάνα είχαν για το παιχνίδι οι δύο προπονητές. Ο Ματέο Γκαρσία, σκόραρε στην πρώτη φάση του ντέρμπι κι αυτό ήταν καταλυτικό στην εξέλιξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ να αλλάζει την προσέγγιση του αγώνα, να παίρνει τα ηνία του αγώνα και να προσπαθεί να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα του Αρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος: Η φωτογραφία του γιου του ζευγαριού που μας σόκαρε!

Ο Δικέφαλος μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα ήταν καλύτερος, είχε ευκαιρίες, όλες όμως σταμάτησαν πάνω στον Κουέστα που κατέβασε τα… ρολά. Η ισοφάριση ήρθε δια… ποδός Πρίγιοβιτς από τα έντεκα μέτρα, ύστερα από το κερδισμένο πέναλτι του Βιεϊρίνια σε χέρι του Τζανακάκη.

Και στο δεύτερο ημίχρονο, τα πράγματα κύλησαν ακριβώς όπως στο πρώτο. Εξαιρετικός ρυθμός, φάσεις και... ανατροπές. Μοιραίος για τους "κίτρινους" ο Χάμζα Γιουνές. Ο Τυνήσιος επιθετικός, αν και μετρούσε δύο στις δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι, αστόχησε στο τρίτο ή αν προτιμάτε νικήθηκε από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, στην πιο κομβική φάση του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ που έψαχνε τη δική του καλή στιγμή τη βρήκε έξι λεπτά πριν το φινάλε. Μετά τα δυο γκολ απέναντι στην ΑΕΚ στην Τούμπα, ο Πρίγιοβιτς "υπέγραψε" και το μεγάλο διπλό στο "Κλ. Βικελίδης".

Άρης (Ερέρα): Κουέστα, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Βέλεθ (24' Σόουζα), Μαβράι, Σιώπης, Μπάσα (54' Ματίγια), Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Ντιγκινί, Γιουνές (71' Ναζλίδης).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Λέο Ζαμπά (46' Ουάρντα), Πέλκας (62' Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς (85' Καρέλης).

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share