Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει η Άννα Κορακάκη: "Ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω"!

Το δικό της μήνυμα στους αθλητές και τις αθλήτριες

17 Οκτωβρίου 2018 20:00
Συγκλονίζει η Άννα Κορακάκη:

Η Άννα Κορακάκη έχει επιλεγεί ως αθλήτρια-πρότυπο από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή για τους 3ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που γίνονται στο Μπουένος Άιρες και μέσω του επίσημου τηλεοπτικού καναλιού της ΔΟΕ (Olympic Channel) έστειλε το δικό της μήνυμα στους αθλητές και τις αθλήτριες που βρίσκονται στο ξεκίνημα της καριέρας τους.

“Αν τα παρατήσεις, τότε είναι 100% σίγουρο ότι δεν θα πετύχεις τίποτα. Αν όμως συνεχίσεις και προσπαθήσεις ξανά και ξανά, τότε έχεις πιθανότητες” ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις της η Άννα Κορακάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση σοκ: Βρέθηκε νεκρή αγνοούμενη που ψάχνει η Αγγελική Νικολούλη εδώ και 8 χρόνια!

“Ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω. Ήταν ο πατέρας μου εκείνος που με βοήθησε πολύ. Ο λόγος που δεν το έκανα ήταν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ένα μήνα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων. Κέρδισα το χάλκινο μετάλλιο κι αυτό ήταν μια καλή «ανάσα» για εμένα”, εξομολογήθηκε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

“Κυνηγήστε τα όνειρά σας, ή τα παρατάτε και θα χαθούν για πάντα. Δική σας η επιλογή!”, ήταν το μήνυμα που έγραψε και… έστειλε σε όλους τους νεαρούς αθλητές και τις νεαρές αθλήτριες από το Μπουένος Άιρες.

Δείτε ΕΔΩ το μήνυμα της Άννας Κορακάκη

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share