Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Εθνική ξεφτίλα και στην Φινλανδία!

Τραγωδία!

15 Οκτωβρίου 2018 23:40
Εθνική ξεφτίλα και στην Φινλανδία!

Το καμπανάκι κόντρα στην Ουγγαρία χτύπησε, όμως ουδείς το άκουσε. Η Εθνική μας ομάδα λίγες μέρες μετά την μετριότητα εμφάνιση κόντρα στους Μαγυάρους, παρουσίασε ένα κάκιστο πρόσωπο στο Τάμπερε κόντρα στην Φινλανδία, ηττήθηκε «καθαρά» με 2-0 από τους Σκανδιναβούς με αποτέλεσμα η πρώτη θέση στον όμιλο του Nations League να μοιάζει πλέον με… όνειρο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με όχι και τόσο ιδανικό τρόπο για τους γηπεδούχους καθώς ο προπονητής της Φινλανδίας είδε στο δεκάλεπτο τον άνθρωπο στον οποίο στηρίζεται επιθετικά, τον Τεέμου Πούκι, να τραυματίζεται και να γίνεται αναγκαστική αλλαγή. Η Εθνική μας κατάφερε να μην απειληθεί ιδιαίτερα από τους Σκανδιναβούς καθώς οι όποιες υποψίες ευκαιριών δημιούργησαν δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Βασίλη Μπάρκα. Από την σειρά της, πάντως, ούτε η ελληνική ομάδα κατάφερε να φτάσει κοντά στο γκολ με εξαίρεση ένα καλό σουτ του Μπακασέτα. Κάπως έτσι, το 0-0 με το οποίο τα δύο συγκροτήματα πήγαν στα αποδυτήρια έμοιαζε απόλυτα δίκαιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στον ΑΝΤ1 με Παπαδάκη και Μπάγια: «Το κοριτσάκι το έχει καβαλήσει! Κάνει υστερίες και...»

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για την ομάδα του Σκίμπε καθώς οι Φινλανδοί εκμεταλλευόμενοι τα λάθη της ελληνικής άμυνας κατάφεραν με τον Σόιρι να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έλεγξαν τον ρυθμό της αναμέτρησης και στη συνέχεια και είχαν κάποιες ευκαιρίες για δεύτερο τέρμα όμως δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν. Άλλοτε το δοκάρι και άλλοτε ο Μπάρκας κράτησαν όρθια την Ελλάδα που όμως δίχως έμπνευση στην επίθεση δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να κάνει την Φινλανδία να καρδιοχτυπήσει. Τελικώς το κερασάκι στην τούρτα της νίκης των Φινλανδών ήρθε στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας με τον Καμαρά να κάνει το 2-0 και να καθιστά τους γηπεδούχους το απόλυτο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share