Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό βίντεο: Έσωσε τον συμπαίκτη του που του γύρισε η γλώσσα! (video)

Δραματικές στιγμές σε αγώνα στην Πορτογαλία

10 Οκτωβρίου 2018 16:45
Σοκαριστικό βίντεο: Έσωσε τον συμπαίκτη του που του γύρισε η γλώσσα! (video)

Πάγωσαν… όλοι, όσοι έβλεπαν στο γήπεδο, αλλά από την τηλεόραση τον αγώνα της Πορτιμονένσε με τη Σπόρτινγκ για το πορτογαλικό πρωτάθλημα τη Δευτέρα (08/10), όταν μετά το 2-0 της γηπεδούχου, είδαν τον τερματοφύλακα των «λιονταριών» Ρομέν Σαλίν να μένει αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο.

Του είχε γυρίζει η γλώσσα, αλλά για καλή του τύχη ο συμπαίκτης του Σεμπαστιάν Κόατες πήγε κοντά του και τον… έσωσε. Ο Ουρουγουαός άσος, πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ, όντας ψύχραιμος έκανε αυτό που έπρεπε, μέχρι να έρθουν οι γιατροί. Άνοιξε το στόμα του 34χρονου Γάλλου τερματοφύλακα για να σιγουρευτεί πως δεν του είχε γυρίσει η γλώσσα και πως εξακολουθούσε να αναπνέει, ενώ παράλληλα καλούσε το ιατρικό επιτελείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανελλήνιο σοκ: Νεκρός από ανακοπή καρδιάς στα 44 του χρόνια ο Κυριάκος Παπαδόπουλος!

Ο Ρομέν Σαλίν μετά την προσπάθειά του να αποκρούσει την μπάλα βρήκε με το κεφάλι του στο δεξί δοκάρι. Έγινε αλλαγή στο 45’+3 και το παιχνίδι έληξε 4-2. Όπως γράφτηκε μάλιστα σε λογαριασμό οπαδών της Σπόρτινγκ στο Twitter «Μπορεί να μην φοράς το περιβραχιόνιο, όμως δίχως αμφιβολία είσαι ο αρχηγός και ένα πρότυπο για την ομάδα».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες, όπως κατέγραψε η κάμερα που ήταν μέσα στο τέρμα:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share