Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Από τα... μπινελίκια, στην Εθνική Ελλάδος ο Φετφατζίδης!

Λίγες ώρες μετά τη χαμένη ευκαιρία στο ματς με την ΑΕΚ

8 Οκτωβρίου 2018 19:33
Από τα... μπινελίκια, στην Εθνική Ελλάδος ο Φετφατζίδης!

Νέα πρόσωπα στην Εθνική Ελλάδας ενόψει των δύο αγώνων με Ουγγαρία (12/10, 21.45) και Φινλανδία (15/10, 21.45). Ο Μίχαελ Σκίμπε κάλεσε στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τους Γιάννη Φετφατζίδη και Βασίλη Λαμπρόπουλο, καθώς οι Μάριος Οικονόμου και Βασίλης Τοροσίδης τέθηκαν νοκ άουτ λόγω τραυματισμών.

Η κλήση του Φετφατζίδη στην Εθνική έρχεται λίγες μόνο ώρες μετά την απίθανη χαμένη του ευκαιρία στο 94' του ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός, καθώς αστόχησε από θέση βολής και θα μπορούσε να δώσει τη νίκη στους ερυθρόλευκους με 2-1 (1-1 το αποτέλεσμα).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκότωσε την γυναίκα του και την έθαψε στον οικογενειακό τάφο! Ελεύθερος ο δολοφόνος

Τα προβλήματα για τον ομοσπονδιακό τεχνικό, από εκεί και πέρα, δεν σταματούν στον στόπερ της ΑΕΚ και τον ακραίο μπακ του Ολυμπιακού. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη μέση, ο Πέτρος Μάνταλος στο γόνατο (δεν ήταν στην αποστολή του ντέρμπι της Κυριακής) και ενδέχεται αμφότεροι να μείνουν εκτός αποστολής.

Τη Δευτέρα (8/10), ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μανωλάς, ενώ δεν μετείχαν στην προπόνηση οι Μήτρογλου, Τζαβέλλας και Παπασταθόπουλος.

Η Ελλάδα είναι στον 2ο όμιλο του League C και μετά από δύο αγώνες έχει τρεις βαθμούς, μία νίκη (0-1 την Εσθονία) και μία ήττα (2-1 από την Ουγγαρία).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share