Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στον τοίχο ο Κριστιάνο: Ντόμινο καταγγελιών από γυναίκες για παρενόχληση!

Σκούρα τα πράγματα για τον Πορτογάλο

8 Οκτωβρίου 2018 13:09
Στον τοίχο ο Κριστιάνο: Ντόμινο καταγγελιών από γυναίκες για παρενόχληση!

Η δικηγόρος της Κάθριν Μαγιόργκα, η οποία παρουσιάζεται ως θύμα βιασμού από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ξεψαχνίζει νέες υποθέσεις και φέρεται να έχει εντοπίσει άλλες τρεις καταγγελίες γυναικών εις βάρος του Πορτογάλου σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η Λέσλι Στοβάλ είναι εκείνη που εκπροσωπεί την 34χρονη καταγγέλλουσα μετά τον σάλο που έχει προκληθεί με την κατηγορία περί σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμού από τον CR7, το 2009 σε πάρτι στο Λας Βέγκας.

Η εν λόγω δικηγόρος, λοιπόν, φαίνεται ότι προσπαθεί να κάνει ακόμα πιο πειστική και αποτελεσματική τη γραμμή υπεράσπισης της πελάτισσάς της, αναζητώντας κι άλλες υποθέσεις που βαραίνουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Λαγούδη: Αυτά ήταν τα λάθη που "πρόδωσαν" τον δολοφόνο!

Σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα, υπάρχουν άλλες τρεις καταγγελίες από γυναίκες εις βάρος του σούπερ σταρ της Γιουβέντους, ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται πως πρόκειται για «θύματα» σεξουαλικής παρενόχλησης.

Μονάχα η μια από αυτές τις τρεις νέες περιπτώσεις κάνει λόγο για βιασμό μετά από πάρτι, ενώ η δεύτερη τονίζει απλά πως «πληγώθηκε από τον Κριστιάνο» και η τρίτη πως σύναψε ιδιαίτερη συμφωνία μαζί του, το 2009, χωρίς να διευκρινίσει τον λόγο αυτού του deal...

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share