Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ερυθρόλευκη κατάρρευση στο Μιλάνο!

Κρίμα!

4 Οκτωβρίου 2018 21:50
Ερυθρόλευκη κατάρρευση στο Μιλάνο!

Λίγες μέρες μετά την ήττα του από τον ΠΑΟΚ και λίγο πριν αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις αντιμετωπίζοντας τη Μίλαν στο Σαν Σίρο, για τη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa League, 59 χρόνια μετά την πρώτη του ευρωπαϊκή συμμετοχή κόντρα στους «ροσονέρι».

Το συγκεκριμένο ματς δεν είχε χαρακτήρα... τελικού για τους «ερυθρόλευκους» και το γεγονός ότι ο Μαρτίνς άλλαξε όλη την ενδεκάδα του, έδειξε δύο πράγματα: πρώτον, το φετινό ρόστερ είναι σαφώς πολύ πιο γεμάτο από το περσινό, δεύτερον, ότι θέλει να κυνηγήσει όλους τους στόχους! Γιατί ναι μεν δεν καιγόταν για το αποψινό ματς ο Ολυμπιακός, αλλά αν έπαιρνε θετικό αποτέλεσμα, θα βρισκόταν αμέσως σε... θέση πρόκρισης, αφού ακολουθούν τα δύο ματς με τη Ντουντελάνζ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βόμβα» από τον τον ΕΟΦ: Ανακαλείται φάρμακο στο οποίο εντοπίστηκε ξένο σώμα!

Παρά το λίγο πιο παθητικό απ' ότι έπρεπε ξεκίνημά του, ο Ολυμπιακός παρουσίασε άψογη τακτική για περισσότερη από μία ώρα αγώνα στο Μιλάνο, ειδικά μετά το πρώτο δεκάλεπτο. Έκλεισε όλα τα «ατού» των ροσονέρι, αναγκάζοντάς τους σε βιαστικές επιθέσεις, συνήθως με γεμίσματα και σέντρες, ενώ απέφυγε μέχρι τα μέσα του δεύτερου 45λεπτου όλα τα ατομικά λάθη και επιτέθηκε γρήγορα και αποτελεσματικά. Μάλιστα... εξαργύρωσε όλες τις χαμένες ευκαιρίες στο κυριακάτικο ντέρμπι με το γκολ του Γκερέρο στην πρώτη του φάση στο ματς, στο 14'!

Όλα έδειχναν να του πηγαίνουν δεξιά, αφού κρατούσε σχετικά εύκολα το αποτέλεσμα, όμως το μομέντουμ του αγώνα άλλαξε πλήρως μετά τις αλλαγές του Γκατούζο στο δεύτερο ημίχρονο. Η Μίλαν με 4-4-2 πλέον βελτίωσε κατακόρυφα την εικόνα της, πίεσε έντονα και κατάφερε να εκμεταλλευθεί το ότι το ματς προς το φινάλε έγινε... ροντέο. Βρήκε δύο γκολ από τη χρυσή αλλαγή και τον άνθρωπο του αγώνα, Κουτρόνε, ένα ακόμη από τον Ιγκουαΐν και πήρε ένα αποτέλεσμα (3-1) που ως το 70' τίποτα δεν το προμήνυε. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε τα μέγιστα, έκανε το παιχνίδι του, όμως μένει με την πικρή γεύση της ήττας.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share