Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κριστιάνο Ρονάλντο: Σάλος με τις κατηγορίες για βιασμό!

Ξεκινά δικαστική έρευνα

2 Οκτωβρίου 2018 14:50
Κριστιάνο Ρονάλντο: Σάλος με τις κατηγορίες για βιασμό!

Άσχημα τα νέα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι αστυνομικές Αρχές στις ΗΠΑ επαναφέρουν στο προσκήνιο την υπόθεση του 2009, μετά τις καταγγελίες της 34χρονης σήμερα Αμερικανίδας, Κάθριν Μαγιόρκα, η οποία κατηγορεί τον άσο της Γιουβέντους για τον παρά φύσιν βιασμό της. Οι δύο πλευρές είχαν οδηγηθεί σε εξωδικαστικό συμβιβασμό πριν από εννέα χρόνια και τώρα δεν αποκλείεται ο Ρονάλντο να βρεθεί αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.

Η αστυνομία του Λας Βέγκας ανακοίνωσε πως αρχίζει έρευνα για τις κατηγορίες περί σεξουαλικής επίθεσης στις 13 Ιουνίου 2009.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GNTM: Νέες βολές σε παίκτρια για τις πλαστικές «Αντί να αγοράζετε τσάντες βάζετε...» (video)

Η Αμερικανίδα κατηγορεί τον διάσημο Πορτογάλο επιθετικό πως την ανάγκασε να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του χωρίς τη συναίνεσή της, κατά τη διάρκεια της παρουσίας των δύο σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας το καλοκαίρι του 2009 κι ότι της έδωσε τότε 375.000 δολάρια για να εξασφαλίσει τη σιωπή της.

Mιλώντας προ ημερών στο Der Spiegel η Μαγιόρκα είπε ότι δεν μίλησε τόσα χρόνια επειδή φοβήθηκε λόγω της δημοτικότητας του διεθνούς ποδοσφαιριστή κι ότι έκανε ψυχολογική θεραπεία, έχοντας καταφύγει στο αλκοόλ και κάνοντας σκέψεις μέχρι και για αυτοκτονία τις μέρες που ακολούθησαν το «βιασμό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ στον Φλοίσβο: Βρέθηκε ακέφαλο πτώμα!

Ο ίδιος ο Ρονάλντο χαρακτήρισε “fake news” τις κατηγορίες της Μαγιόρκα.




 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share