Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βόμβα από την Euroleague: Ετοιμάζει Final Four στο Παναθηναϊκό Στάδιο!

Απίστευτο!

28 Σεπτεμβρίου 2018 11:40
Βόμβα από την Euroleague: Ετοιμάζει Final Four στο Παναθηναϊκό Στάδιο!

Την είδηση βόμβα "έριξε" ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το πρωί της Παρασκευής!

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σε συνέντευξή του σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό, έκανε την μεγάλη αποκάλυψη πως γίνονται συζητήσεις με την Euroleague ώστε να διοργανωθεί το Final Four του 2020 στην Αθήνα!

Αυτό λίγο πολύ ήταν γνωστό! Ωστόσο η μεγάλη έκπληξη έχει να κάνει με το γήπεδο που θα διοργανώσει την μεγάλη μπασκετική γιορτή! Όπως αποκάλυψε ο κύριος Γιαννακόπουλος, επιθυμία της Euroleague είναι να γίνει το επόμενο Final Four στην Αθήνα αλλά όχι στο ΟΑΚΑ ή το ΣΕΦ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Αεροπλάνο προσγειώθηκε στην θάλασσα! Εικόνες που κόβουν την ανάσα

Μάλιστα επεσήμανε πως η Euroleague έχει στο μυαλό της κάτι το εντυπωσιακό για να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο τα 20 χρόνια από την ίδρυσή της, μη θέλοντας να αποκαλύψει ποιο γήπεδο αφορά! Ωστόσο η σκέψη όλων πήγε στο... Παναθηναϊκό Στάδιο!

«Συζητιέται πολύ έντονα για το Final 4 του 2020, υπάρχει διάθεση της Ευρωλίγκας. Τώρα μπορεί να μην είναι το ΟΑΚΑ, αλλά κάποιο άλλο γήπεδο στην Αθήνα. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Υπάρχει μια σκέψη να γίνει κάτι πάρα πολύ όμορφο στα 20 χρόνια από την ίδρυσή της», τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη στην Άμφισσα: Πα-Τέρας άφησε έγκυο την 16χρονη ΑμεΑ κόρη του!

Η διοργανώτρια Αρχή της Euroleague φαίνεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με κατασκευαστική εταιρεία ώστε να διαμορφωθεί μια προσωρινή κατασκευή στο πρώτο Στάδιο που φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και να φιλοξενήσει το Final Four σε ένα "κλειστό" γήπεδο τριών ημερών!

Ακούγεται άκρως εντυπωσιακό, χρονοβόρο και δαπανηρό, ωστόσο είναι πέρα για πέρα εφικτή ιδέα!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share