Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παναθηναϊκός: Η Euroleague πήρε πίσω όλες τις ποινές για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Η σχέση τους μπαίνει πλέον σε άλλη βάση!

27 Σεπτεμβρίου 2018 09:42
Παναθηναϊκός: Η Euroleague πήρε πίσω όλες τις ποινές για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Η διαμάχη επικών διαστάσεων Ευρωλίγκας-Γιαννακόπουλου κλείνει με ανατροπή. Όπως αποκαλύφθηκε, οι ποινές (πρόστιμα και απαγόρευσης εισόδου) στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός... πάγωσαν και οι σχέσεις μπαίνουν σε νέες βάσεις!

Όταν ανήμερα του 15αύγουστου η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προέβη σε μια ανακοίνωση αναδίπλωσης απέναντι στην Ευρωλίγκα, πολλοί είχαν δει... το μέλλον. Μόλις λίγες μέρες νωρίτερα άλλωστε, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην συνέντευξη-μαμούθ που είχε παραχωρήσει στο SDNA είχε δηλώσει πως θα βρίσκεται κανονικά στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα με τη Μακάμπι παρότι εκκρεμούσε εις βάρος του ποινή. Προφανώς και δεν... τζόγαρε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O "Ξενοφών" σάρωσε και την Αττική: Πτώση δέντρου σε επικίνδυνο δρόμο στο Πόρτο Ράφτη!

Η εξέλιξη της υπόθεσης βγάζει θριαμβευτή τον Γιαννακόπουλο, που με τον... δικό του, καινοφανή τρόπο, πέτυχε τελικά τον στόχο του, όπως δείχνει η κατάληξη. Το Novasports.gr, το κανάλι του αποκλειστικού τηλεοπτικού παρόχου της Euroleague, προέβη σε μια αποκάλυψη που φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Καρύδα και έχει ιδιαίτερη σημασία: Η διοργανώτρια αρχή εξαφάνισε, επί της ουσίας, τις ποινές που είχε επιβάλει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Η politically correct διατύπωση από τη Βαρκελώνη κάνει λόγο για «πάγωμα» των ποινών επιβεβαιώνοντας όμως ότι τα πρόστιμα έπεσαν και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα είναι στη θέση του στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα όπως είχε προαναγγείλει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στο Ψυχικό: Γνωστός δικηγόρος, έγκλειστος στις φυλακές, το "πρόσωπο - κλειδί" στη δολοφονία του φαρμακοποιού

Η παρουσία εξάλλου του CEO της Euroleague Τζόρντι Μπερτομέου στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τους αγώνες του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» δείχνει πως οι σχέσεις της διοργανώτριας με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έχουν ομαλοποιηθεί και όλα μπαίνουν σε νέες βάσεις. Γιαννακόπουλος και Μπερτομέου είναι πολύ πιθανό να τα πουν και τετ-α-τετ, όπου στη κουβέντα θα συζητηθεί και η υπόθεση του Final Four του 2020 για το οποίο υπάρχει εκατέρωθεν επιθυμία να επιστρέψει στην Αθήνα.

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει πληρώσει ήδη πάνω από το 50% των προστίμων που του είχαν επιβληθεί από την Εuroleague, ενώ παράλληλα εκκρεμούσαν ορισμένες ποινές απαγόρευσης εισόδου του στο ΟΑΚΑ. Αυτές οι ποινές, λοιπόν, δεν είναι ενεργές και έχουν μπει στο «ψυγείο» ως μία κίνηση καλής θέλησης την οποία και περίμενε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, καθώς θεωρούσε πως ήταν άδικες και παράλληλα έδειχναν έλλειψη σεβασμού.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share