Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βαρύ πένθος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο!

Κρίμα τόσο νέος άνθρωπος!

24 Σεπτεμβρίου 2018 11:58
Βαρύ πένθος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο!

Στο πένθος βυθίστηκε η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ καθώς το Σάββατο πέθανε, σε ηλικία 52 ετών, ο πρόεδρος της ομάδας, ο Ανατόλι Κάπσκι.

Με τον Κάπσκι διοικητικό ηγέτη, η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της τόσο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και στους ομίλους του Europa League, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος να λατρευτεί από τους οπαδούς της ομάδας.

Μέχρι στιγμής, τα αίτια θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά, ενώ, αξίζει να σημειωθεί πως ο Κάπσκι έδινε μάχη με τον καρκίνο από τα 20 του χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Είσαι μιλφάρα": Ποιος την έπεσε χύμα στην Μαρία Μπακοδήμου;

Για την απώλεια του προέδρου της, η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να φύγει ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Είναι δύσκολο να γράψεις αυτές τις γραμμές. Είναι απίστευτα δύσκολο αν δεχτεί κανείς ότι ο Ανατόλι Κάπσκι δεν είναι πια κοντά μας.

Η συμβολή αυτή του ανθρώπου στο ποδόσφαιρο της Λευκορωσίας είναι τεράστια. Έκανε πολλά όνειρα, είχε πολλά σχέδια και κοιτούσε πάντα μπροστά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Σε αφήνω καλέ μου...»: Συγκλονίζει ο σύντροφος του Ζακ Κωστόπουλου!

Εκ μέρους των οπαδών, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους φίλους του Ανατόλι Κάπσκι".

Η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος στη Λευκορωσία έκανε δεκτό το αίτημα της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για αναβολή του αγώνα με την Τορπέντο Μινσκ, προκειμένου η ομάδα να τιμήσει τη μνήμη του προέδρου της.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share