Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Διπλό" και κορυφή θέλει ο Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη!

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τη Λαμία στο Αγρίνιο

24 Σεπτεμβρίου 2018 10:50

Την ευκαιρία να βρεθεί μόνος πρώτος στη Super League έχει απόψε ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο (19:30, Novasports 1), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, και με «τρίποντο» θα επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έπειτα από εννέα μήνες, καθώς η τελευταία φορά που οι Πειραιώτες ήταν μόνοι πρώτοι ήταν πέρυσι τα Χριστούγεννα.

Πρόκειται για το πρώτο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν, με τους Νεοσμυρνιώτες να έχουν πάρει μόλις έναν βαθμό μέχρι τώρα και να βλέπουν ως «τελικό» το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γιαννιώτης, ο οποίος μπροστά του -από δεξιά προς αριστερά- θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς και Τσιμίκας. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Καμαρά και Μπουχαλάκης, μαζί με Ποντένσε και Χριστοδουλόπουλο. Επιτελικός μέσος θα είναι ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γκερέρο.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος αποκόμισε έναν τραυματισμό από το παιχνίδι με την Μπέτις, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά μετά το 2006 θα δώσουν το «παρών» στην Πλατεία οι οπαδοί της ομάδας, καθώς η διοίκηση εξασφάλισε εισιτήρια για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου;

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τη Λαμία στο Αγρίνιο (19:00, ΕΡΤ1) και θέλει να επιτύχει ακόμα μια νίκη στο γήπεδό του απέναντι στους χωρίς βαθμό φιλοξενούμενους.

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες):

  1. ΠΑΟΚ 10
  2. Ατρόμητος 10
  3. Oλυμπιακός 9
  4. ΑΕΚ 9
  5. Αρης 9
  6. Παναθηναϊκός 6
  7. ΠΑΣ Γιάννινα 6
  8. Ξάνθη 5
  9. Παναιτωλικός 4
  10. Αστέρας Τρίπολης 3
  11. Λεβαδειακός 3
  12. Λάρισα 3
  13. ΟΦΗ 1
  14. Πανιώνιος 1
  15. Απόλλων Σμύρνης 0
  16. Λαμία 0

* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς
** Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share