Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Η νέα πράσινη εμφάνιση με το επετειακό λογότυπο! (photos)

Πως σας φαίνεται;

20 Σεπτεμβρίου 2018 13:58
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Η νέα πράσινη εμφάνιση με το επετειακό λογότυπο! (photos)

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε την τρίτη φανέλα της ομάδας για την νέα σεζόν, με το επετειακό λογότυπο για τα 100 χρόνια του μπασκετικού τμήματος να ξεχωρίζει.

Το εντυπωσιακό λογότυπο ξεχωρίζει στη φανέλα που δημιουργήθηκε από την Adidas για τους πρωταθλητές Ελλάδας, η οποία εντυπωσιάζει με το ιδιαίτερο στυλ της.

Σχεδιασμός adidas

Η τρίτη φετινή εμφάνιση είναι η κοντομάνικη φανέλα σχεδιασμένη για τους φίλους του τριφυλλιού ώστε να μπορούν να την φορούν άνετα εντός και εκτός γηπέδου και να νιώθουν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα. Στη φανέλα κυριαρχεί το πράσινο χρώμα, ενώ παράλληλα οι λευκές λεπτομέρειες στο γιακά και στα μανίκια δίνουν μια αίσθηση φωτεινότητας και αντίθεσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου!

Τεχνολογίες adidas

Η κοντομάνικη τρίτη εμφάνιση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είναι κατασκευασμένη από 62% ανακυκλωμένο πολυεστερικό ύφασμα και διαθέτει την τεχνολογία ClimaLite που απομακρύνει την υγρασία, επιτρέποντας στην επιδερμίδα να «αναπνέει». Με βάρος μόλις 185 γραμμάρια διαθέτει στη λαιμόκοψη τμήμα από ύφασμα terry που διευκολύνει τον αθλητή απορροφώντας τον ιδρώτα κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.

Οι νέες εμφανίσεις για την σεζόν 2018/2019 θα είναι διαθέσιμες από 27/09 στο PAO Shop στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, καθώς και online στο paoshop.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατερίνα Αναγνωστάκη: Η 33χρονη δικηγόρος, ο Τζέιμς Γκιστ και ο... Αντώνης Ρέμος! Αποκαλύψεις "φωτιά" για το έγκλημα στην Κηφισιά!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share