Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Βαριά τιμωρία για την αποβολή του!

"Καμπάνα" αγωνιστικών για τον Πορτογάλο

20 Σεπτεμβρίου 2018 11:51
Σοκ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Βαριά τιμωρία για την αποβολή του!

Στην 154η παρουσία του στο Champions League έμελε ο Κριστιάνο Ρονάλντο να αποβληθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στη διοργάνωση, στο ματς της Γιουβέντους με τη Βαλένθια στο «Μεστάγια» (0-2) το βράδυ της Τετάρτης για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Και μπορεί το ριπλέι να μη δικαιώνει απόλυτα την απόφαση του Φέλιξ Μπριχ (με τη σχετική σύσταση του βοηθού γραμμής) να του δείξει την κόκκινη κάρτα για ό,τι έκανε στον Μουρίγιο, αλλά φαίνεται πως ο άσος της Γιουβέντους δεν θα γλιτώσει την «καμπάνα».

Ωστόσο υπάρχουν νέα βίντεο που έρχονται στη δημοσιότητα και δείχνουν τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να πιάνει το κεφάλι του αντιπάλου του.

Αυτό που είναι ασαφές είναι πόσες αγωνιστικές θα τιμωρηθεί ο 33χρονος σταρ. Βάσει κανονισμών μπορεί να τιμωρηθεί με απουσία από δύο ως τέσσερα παιχνίδια. Η αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα συνήθως τιμωρείται με τρεις αγωνιστικές, ενώ όταν υπάρχει βιαιοπραγία (π.χ. το χτύπημα του Λιβάγια στον Λάζοβιτς στο φινάλε του ΑΕΚ-Βίντι) η «καμπάνα» είναι τέσσερις αγωνιστικές.

Πάντως η Γιουβέντους αναμένεται να ζητήσει τη μικρότερη δυνατή ποινή, καθώς από τα τηλεοπτικά πλάνα δεν προκύπτει πως ο Ρονάλντο έκανε κάτι τόσο σοβαρό ώστε να τιμωρηθεί τόσο αυστηρά.

Αξίζει να σημειωθεί πως την τρίτη και τέταρτη αγωνιστική η Γιουβέντους αντιμετωπίζει τη Μαν. Γιουνάιτεντ, πρώτα εκτός και κατόπιν εντός έδρας.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share