Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Με όπλο την καυτή Τούμπα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Τσέλσι!

Φιλοξενούν Μπέτις και Τσέλσι

20 Σεπτεμβρίου 2018 10:50
Με όπλο την καυτή Τούμπα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Τσέλσι!

Ώρα Europa League για τον ΠΑΟΚ που υποδέχεται την Τσέλσι στην... κατάμεστη όπως αναμένεται Τούμπα και θέλει να κάνει πρεμιέρα με το... δεξί στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Άπαντες στο "ασπρόμαυρο" στρατόπεδο γνωρίζουν ότι το έργο τους κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, κάτι που αναγνώρισε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ωστόσο το σημερινό ματς αποτελεί μία... πρόκληση για τον "Δικέφαλο".

Ο Ρουμάνος τεχνικός επεφύλασσε εκπλήξεις στην αποστολή της ομάδας, καθώς σε αυτή δεν περιλαμβάνονται οι Τσούμπα Άκπομ και Νίκος Καρέλης, ενώ εκτός λόγω τιμωρίας είναι ο Λέο Μάτος.

Από την άλλη πλευρά, οι Άγγλοι βρίσκονται από χθες (19/09) στη Θεσσαλονίκη, με τον Μαουρίσιο Σάρι να αφήνει εκτός αποστολής τους Αζάρ, Λουίζ, Κόβασιτς, Ντρινκγουότερ και Έμερσον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Κηφισιά: Είχαν επιχειρήσει να δολοφονήσουν την δικηγόρο και το 2011 στο Γαλάτσι! Ο Αρχινονός Γιώργος Αυτιάς και οι 15 σφαίρες!

Ο Ιταλός προπονητής, δοκίμασε πρόσωπα στην τελευταία προπόνηση των "μπλε" και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-3-3.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share