Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λεβέντης Λεβαδειακός!

Κέρδισε και με δέκα παίκτες!

3 Σεπτεμβρίου 2018 23:50
Λεβέντης Λεβαδειακός!

Το πρώτο γκολ του Μαρκόβσκι στην φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη με 1-0 στον Λεβαδειακό εντός έδρας με Απόλλωνα. Την πρώτη νίκη της ομάδας του Μάντζιου για φέτος. Παράπονα και οι δύο ομάδες από την διαιτησία και ενώ αποβλήθηκε ο Κρνετα των Βοιωτών.

ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΑΝ
Ο Λεβαδειακός από μέρους του είχε διάταξη με 4-2-3-1. Κίπερ ο Επασί και άμυνα με Ζησόπουλο, Τσαμπούρη, Ντιόγκο και Κρνετα. Στον άξονα οι Μητρόπουλος και Όμο και τριάδα με Νανγκίς, Γιακουμάκη και Σουμπίνιο επιτελικό πίσω από τον φορ Μαρκόβσκι.

Με 4-3-3 άρχισε ο Απόλλων το ματς. Χουάντερσον ο κίπερ, Στάθης, Κύργιας, Λούκιτς και Φόνσι Ναδάλες. Στο κέντρο οι Πέντρο, Κοντοές και Κονέ και στην επίθεση οι Μάντζιος, Μπεντινέλι και Τριάδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα ιστιοφόρα της ακολασίας: Όργια σε κρουαζιέρες "swingers" στη Ρόδο και στα γύρω νησιά!

ΑΝΩΤΕΡΟΣ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΜΗΔΕΝ ΤΕΛΙΚΕΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ
Στο α' μέρος ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος και μεσοεπιθετικά πιο επικίνδυνος. Στο 11' ένα εξαιρετικό σουτ του Μητρόπουλου αποκρούστηκε από τον Χουάντερσον. Στο 30' ο κίπερ του Απόλλωνα έβγαλε και το σουτ του Μαρκόβσκι, επίσης πολύ καλό. Στο 36' ένα σουτ του Τσαμπούρη πέρασε λίγο έξω. Ο Απόλλων τελείωσε το α' μέρος με μηδέν τελικές και με λιγοστή απειλή στην επίθεση για τους Βοιωτούς.

ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ Ο ΧΟΥΑΝΤΕΡΣΟΝ, ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΔΕΚΑ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Ο κίπερ του Απόλλωνα κράτησε το μηδέν στο ματς και στην συνέχεια. Είχε απόκρουση στο 54' στο πολύ καλό σουτ του Ντιόγκο και στο 58' σε φάουλ του Τσαμπούρη. Στο 69' ο Κρνέτα αποβλήθηκε για σκληρό φάουλ πάνω στον Τομάς, σε μία φάση όπου οι γηπεδούχοι φάνηκαν να έχουν παράπονα. Ένα λεπτό μετά ένα φάουλ του Μάντζιου πέρασε άουτ. Στο 72' ένα σουτ του Τριάδη το μπλόκαρε ο Επασί.

ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΡΗ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΒΣΚΙ
Στο 73' ήρθε το γκολ των Βοιωτών αν και έπαιζαν με δέκα παίκτες. Από το φάουλ του Τσαμπούρη ο Μαρκόβσκι ξέφυγε από τον Λούκιτς - που βρέθηκε ακόμα και να τον τραβάει για να τον βγάλει εκτός φάσης - και με ωραία κεφαλιά σκόραρε. Το πρώτο του φετινό γκολ στο πρωτάθλημα. Με αυτό ο Μαρκόβσκι διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

MVP: Μαρκόβσκι με τον Τσαμπούρη. Πέραν της συμμετοχής τους στην φάση του γκολ έχουν κάνει καλό ματς. Ο Τσαμπούρης ήταν θετικός και αμυντικά.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Οι δύο κίπερ. Χουάντερσον και Επασί. Ειδικά ο πρώτος μέχρι να δεχθεί το 1-0 έπιανε τα... πάντα. Θετικός και δημιουργικά και μεσοεπιθετικά και ο Σουμπίνιο.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Μάντζιος. Η εμπειρία του και η ποιότητα που έχει ως παίκτης δεν έκανε διαφορά στο ματς.

Η ΓΚΑΦΑ: Επική... γκάφα στην φάση του γκολ των Βοιωτών ο Λούκιτς. Δεν μπορεί να κρατήσει μακριά από την εστία του Απόλλωνα τον Μαρκόβσκι, τον τραβάει με κίνδυνο να του κάνει πέναλτι και μετά τον χάνει και έτσι ο έμπειρος φορ του Λεβαδειακού σκοράρει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στην Νέα Δημοκρατία: Νεκρός σε τροχαίο ο Πάνος Χούλης! (photos)

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Πολύ σοβαρά λάθη δεν έχει κάνει η διαιτησία στο ματς. Στον Λεβαδειακό στάθηκαν στην αποβολή του Κρνέτα αλλά ο αμυντικός των Βοιωτών έχει κάνει σκληρό φάουλ πάνω στον Τομάς. Στον Απόλλωνα φωνάζουν πως δεν υπάρχει φάουλ στην φάση όπου μετά αποφέρει το γκολ του Μαρκόβσκι.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Καλύτερος στο πιο μεγάλο μέρος του αγώνα ο Λεβαδειακός. Δικαίως πήρε τη νίκη και το ματς με τον Απόλλωνα και ενώ σκόραρε όταν έπαιζε με δέκα.

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Επασί, Τσαμπούρης, Κρνέτα, Ζησόπουλος, Ντιόγκο, Μητρόπουλος, Όμο, Νανγκίς (72' Καραχάλιος), Σουμπίνιο (84' Σαβαντογκό), Γιακουμάκης (93' Αντιλέχου) και Μαρκόβσκι.
Απόλλων (Λευτέρης Βελέντζας): Χουάντερσον, Στάθης, Κύργιας, Λούκιτς, Ναδάλες, Κοντοές (87' Χελβέ), Κονέ (77' Σικαμπάλα), Πέδρο (62' Ντούρσο), Μάντζιος, Μπεντινέλι και Τριάδης.
Πηγή:www.gazzetta.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share