Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Europa League: Αποκλείστηκε στα πέναλτι ο ΑΠΟΕΛ!

Κρίμα!

30 Αυγούστου 2018 21:32
Europa League: Αποκλείστηκε στα πέναλτι ο ΑΠΟΕΛ!

Ο ΑΠΟΕΛ αυτοκτόνησε στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι μετά το 1-0 στα 120’ αφού ευστόχησε μόλις σε ένα χτύπημα από τα πέντε που εκτέλεσε για να χάσει 2-1 στη σχετική διαδικασία.

Εκτός συνέχειας από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα για την σεζόν 2018-2019 έμεινε ο ΑΠΟΕΛ που δέχτηκε νωρίς γκολ, από τους Καζάκους που ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα με τον Πέδρο Ενρίκε στο 17’.

Η κυπριακή ομάδα έχασε πολλές ευκαιρίες τόσο στην επανάληψη, όσο και στο δεύτερο μέρος της παράτασης και λύγισε στα πέναλτι όπου έχασε 2-1, αφού ευστόχησε μόνο στην πρώτη από τις πέντε εκτελέσεις. Ντε Βινσέντι, Εφραίμ, Ντελατόρε (απέκρουσε ο Έριτς) και Σόουζα (έστειλε την μπάλα άουτ) δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος εποχής για τον Γιώργο Παπαδάκη!

Στο 17’ έγινε η ζημιά για τον ΑΠΟΕΛ σε σούτ του Τόμασοφ με τον διαιτητή να βλέπει χέρι στον Καρλάο. Ο Πέδρο Ενρίκε ανέλαβε την εκτέλεση για να γράψει το 1-0 και να στείλει το ματς σε σκορ για παράταση από νωρίς.

Στην επανάληψη ο ΑΠΟΕΛ και συγκεκριμένα είχε διπλή ευκαιρία με τους Αλ Τάμαρι στο 75’ με τον Εριτς να αποκρούει, ενώ ο Ρεζά, δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την επαναφορά και να βάλει γκολ πρόκρισης. Στην παράταση ο ΑΠΟΕΛ είχε τρεις φάσεις, με τον Έριτς να σταματά τον Ντε Βινσέντι στο 113’, τον Ντελατόρε στο 115’ και τον Εφραίμ να αστοχεί από ευνοϊκή θέση στο 117’.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share