Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Στον δρόμο για τον Παναθηναϊκό ο Σίγκθορσον!

Εξαιρετική περίπτωση!

30 Αυγούστου 2018 15:15
Στον δρόμο για τον Παναθηναϊκό ο Σίγκθορσον!

Δημοσίευμα από την Ισλανδία υποστηρίζει πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 28χρονου επιθετικού της Ναντ, Κολμπέιν Σίγκθορσον.

Οι πράσινοι συνεχίζουν την προσπάθεια απόκτησης του επιθετικού που θα αποτελέσει την μοναδική μεταγραφή δίχως περιορισμούς για την φετινή σεζόν. Δημοσίευμα από την ιστοσελίδα της Ισλανδίας «DV» φέρνει ένα νέο όνομα στο προσκήνιο. Ο λόγος για τον Κολμπέιν Σίγκθορσον που είναι 28 ετών και έχει συμβόλαιο με την Ναντ ως το 2020.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος εφιάλτης στην Ανατολική Αττική! Ισχυρή πυρκαγιά στη Βραυρώνα!

Ο παίκτης, ωστόσο, φαίνεται να μην βρίσκεται στα άμεσα πλάνα των «καναρινιών» και έτσι ενδέχεται να ανοίξει ο δρόμος για τον Παναθηναϊκό σύμφωνα πάντα με την πηγή από την Ισλανδία. Άλλωστε, η Ναντ είναι αυτή που θα έχει και τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση καθώς ο παίκτης μοιάζει να είναι «ζεστός» στην προοπτική των πράσινων.

Ο Σίγκθορσον έγινε γνωστός από το πέρασμά του από την Ολλανδία και συγκεκριμένα πρώτα από την Άλκμααρ και στη συνέχεια από τον Άγιαξ. Διαθέτει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό, όμως είχε κάποια προβλήματα τραυματισμών που τον πήγαν πίσω. Το τελευταίο ήταν στο μηνίσκο και επέστρεψε στην δράση τον περασμένο Μάρτη.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share