Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Champions League: Διέλυσε τον ΠΑΟΚ και το όνειρο του η Μπενφίκα! (video)

Όνειρο ήταν και πάει!

30 Αυγούστου 2018 00:07
Champions League: Διέλυσε τον ΠΑΟΚ και το όνειρο του η Μπενφίκα! (video)

Ξεπέρασε τα όριά του ο ΠΑΟΚ, αλλά τελικά ούτε αυτό ήταν αρκετό κόντρα στην ανώτερη Μπενφίκα.

Οι «αετοί» της Λισσαβώνας εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τα λάθη της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το πολύ γρήγορο (13’) 1-0 του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, κατάφεραν να επιβληθούν στη γεμάτη Τούμπα με 4-1 και φυσικά εξασφάλισαν την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, στέλνοντας τους Θεσσαλονικείς στο Europa League.

Κρίσιμο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού ήταν από το 20’ μέχρι το 26’, όταν ο ΠΑΟΚ έχασε πολύ φτηνά το προβάδισμά του. Αρχικά, η κεφαλιά του Ζαρντέλ (τον έχασε ο Βαρέλα) από κόρνερ του Πίτσι (20’) και στη συνέχεια το τραγικό λάθος του Πασχαλάκη (24’) που οδήγησε το πέναλτι πάνω στον Σέρβι (σκόρερ από τη βούλα ο Σάλβιο στο 26’), έφερε την πλήρη ανατροπή από τους «αετούς», καταφέρνοντας να ελέγξουν πλήρως το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ: Βρέθηκε νεκρή η Αγγελική Κατριβάνου! (photo)

Τη χαριστική βολή στο σώμα του ΠΑΟΚ έριξε ο Πίτσι στο 39’, όταν υποδέχθηκε την μπάλα από τον Σέρβι στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με σουτ διαμόρφωσε το 1-3. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τη νέα εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σάλβιο στο 50’ από κράτημα του Βαρέλα στον Ζαρντέλ.

Πλέον, ο ΠΑΟΚ έχοντας μαζέψει εμπειρίες από τη φετινή του πορεία ετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό του ταξίδι στους ομίλους του Europa League.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (4 – 2 – 3 – 1): Πασχαλάκης – Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια – Κάνιας (63’ Σάκχοφ), Μαουρίσιο – Λημνιός (46’ Ουάρντα), Πέλκας, Ελ Καντουρί (76’ Ακπόμ) – Πρίγιοβιτς

Πάγκος: Ρέι, Χατσερίνι, Κίτσιου, Λέο Ζαμπά

Μπενφίκα (4 – 3 – 3): Βλαχοδήμος – Αλμέιδα, Ζαρντέλ, Ρουμπέν Ντίας, Γκριμάλντο – Φέισα, Πίτσι (76’Ζίβκοβιτς), Ζέντσον Φερνάντες – Σέρβι, Σάλβιο (63’ Σεμέντο), Σεφέροβιτς (85’ Ζοάο Φέλιξ)

Πάγκος: Σβίλαρ, Κόντι, Φερέιρα, Ράφα Σίλβα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαυρίδης - Ράλλη: Το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Πως έγινε η γνωριμία και πως ήρθανε πιο κοντά!

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share