Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Champions League: Ήρθε η ώρα να γράψει ιστορία ο ΠΑΟΚ!

Και το θέλει και μπορεί!

29 Αυγούστου 2018 08:57
Champions League: Ήρθε η ώρα να γράψει ιστορία ο ΠΑΟΚ!

Η πιο μεγάλη ώρα στην ιστορία του ΠΑΟΚ πλησιάζει ολοταχώς! Σήμερα, στις 22:00 ο "Δικέφαλος του Βορρά" έχει τη μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του "χρυσοφόρου" Champions League...

Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα οι "ασπρόμαυροι" έχοντας στο πλευρό τους μια κατάμεστη Τούμπα και το πάθος που συνοδεύει το όνειρο της πρόκρισης, υποδέχονται την πάντα ισχυρή Πορτογαλική ομάδα. Αυτήν όμως που έδειξαν στον πρώτο αγώνα ότι μπορούν να καταβάλλουν και να βρεθούν στους ομίλους της μεγαλύτερης Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με αυτά τα "όπλα" αλλά και την τακτική που έχει σχεδιάσει ο Ράζβαν Λουτσέσκου ο "Δικέφαλος του Βορρά" αισιοδοξεί πως θα πετύχει τον στόχο. Άλλωστε υπέρ του είναι ότι προκρίνεται με δύο αποτελέσματα, με νίκη ή με ισοπαλία με 0-0, αν και όλοι στο "ασπρόμαυρο στρατόπεδο" τονίζουν πως μόνος στόχος είναι η νίκη. Κάτι που ξέρουν και οι Πορτογάλοι, όπως τόνισε και ο προπονητής τους, Ρούι Βιτόρια, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαυρίδης - Ράλλη: Το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Πως έγινε η γνωριμία και πως ήρθανε πιο κοντά!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, όπως όλα δείχνουν, θα πορευτεί με συνταγή... Ντα Λουζ δεδομένου πως πλέον στην διάθεσή του βρίσκονται οι Βαρέλα - Μαουρίσιο που απουσίαζαν από το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, με τον Μάτος στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Βιεϊρίνια στο αριστερό. Κρέσπο -Βαρέλα θα αποτελέσουν το δίδυμο στα στόπερ ενώ θέση στον άξονα θα πάρουν οι Μαουρίσιο - Κάνιας. Μπροστά τους ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς. Στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής υπάρχουν επιλογές για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο, φαίνεται πως Λημνιός και Ελ Καντουρί έχουν το προβάδισμα για τον 49χρονο τεχνικό αντί των Ουάρντα και Ζαμπά.

Οι Πορτογάλοι θα παραταχθούν με το αγαπημένο τους 4-3-3, με τον Βλαχοδήμο να βρίσκεται κάτω από τα γκολποστ της Μπενφίκα, έχοντας μπροστά του τους Αλμέιδα, Ζαρντέλ, Ντίας και Γκριμάλντο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα γαλάζια μάτια που έκλεισαν για πάντα: Σπαραγμός και οδύνη για τον θάνατο της 18χρονης Μαρίας!

Στη μεσαία γραμμή σε ρόλο εξαριού θα αγωνιστεί ο Φέισα με τους Πίτσι και Φερνάντες μπροστά τους ενώ την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Σάλβιο (εναλλακτικά Ζίφκοβιτς), Σέρβι στα «φτερά» και ο Φερέιρα στην κορυφή.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί, στις 22:00, από το Cosmote Sports-1, ενώ το SDNA θα σας βάλει από νωρίς στον παλμό της Τούμπας και στο Live του θα μπορείτε να δείτε και να διαβάσετε τα πάντα για τον μεγάλο αγώνα, όπου ο ΠΑΟΚ θέλει και μπορεί να γράψει ιστορία!

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share