Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΠΑΟΚ: Τεράστιο πριμ για πρόκριση επί της Μπενφίκα έταξε ο Σαββίδης!

Μιλάμε για τρελά λεφτά...

23 Αυγούστου 2018 17:02
ΠΑΟΚ: Τεράστιο πριμ για πρόκριση επί της Μπενφίκα έταξε ο Σαββίδης!

Το δικό του μήνυμα φρόντισε να στείλει στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης πριν το παιχνίδι με τη Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ».

Ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ έδωσε έναν ακόμα λόγο στους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να τα δώσουν όλα για την πρόκριση απέναντι στους Πορτογάλους, καθώς τους υποσχέθηκε πριμ 2 εκατ. ευρώ σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Champions League!

Αξίζει να σημειωθεί πως το ποσό αυτό των 2 εκατομμυρίων δεν συμπεριλαμβάνεται στα χρήματα που προβλέπονται ως μπόνους στο συμβόλαιο του κάθε ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Epsilon: «Μετακομίζει» στο κανάλι ο Λιάγκας; Οι μυστικές συζητήσεις με τον Ιβάν!

Μέχρι στιγμής οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχουν καταφέρει να κερδίσουν εντός αγωνιστικού χώρου το ποσό των 2.5 εκατ. ευρώ για την πορεία τους στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το 1.5 εκατομμύριο προέρχεται από την πρόκριση απέναντι στη Βασιλεία στον δεύτερο προκριματικό γύρο και το 1 εκατομμύριο για αυτήν κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας στον τρίτο γύρο των προκριματικών.

Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να περάσει και τη Μπενφίκα, η σούμα των πριμ, που θα καταγραφεί, θα ανέρχεται στα 4.5 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που σίγουρα προκαλεί… ίλιγγο!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share