Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΠΑΟΚ: Το πρώτο βήμα για τη μεγάλη πρόκριση, σήμερα με Μπενφίκα!

Μεγάλο ματς στο "Ντα Λουζ" στις 22:00

21 Αυγούστου 2018 12:47
ΠΑΟΚ: Το πρώτο βήμα για τη μεγάλη πρόκριση, σήμερα με Μπενφίκα!

Η μεγάλη ώρα κοντοζυγώνει και ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για μια από τις κορυφαίες προκλήσεις της σύγχρονης ιστορίας του. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" δίνει στο "Ντα Λουζ" (22:00) ένα από τα πλέον κρίσιμα παιχνίδια του απέναντι στη Μπενφίκα για τα playoffs του Champions League, στοχεύοντας να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε στη χθεσινή (20/8) συνέντευξη Τύπου ότι σκοπός της ομάδας του είναι να νικήσει στη Λισσαβώνα και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ, όπως έκανε και στην Ελβετία απέναντι στη Βασιλεία, αλλά και στη Μόσχα απέναντι στην Σπαρτάκ, θα προσπαθήσει να επιβάλει το παιχνίδι του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ξεκίνησε η φονική φωτιά στο Μάτι!

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν πρόκειται να κάνει αλλαγές στην ομάδα του εκτός από την αναγκαστική με τον αντικαταστάτη του Ομάρ Ελ Καντουρί που έμεινε στη Θεσσαλονίκη. Για τη θέση του Μαροκινού ερίζουν Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Λέο Ζαμπά που έχουν προβάδισμα τελικά έναντι του Αμρ Ουάρντα.

Για τις υπόλοιπες δέκα θέσεις οι επιλογές είναι ξεκάθαρες. Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ, οι Μάτος και Βιεϊρίνια στα δύο άκρα της άμυνας και ο Βαρέλα με τον Κρέσπο τα δύο στόπερ. Ο Κάνιας με το Μαουρίτσιο θα είναι το δίδυμο των αμυντικών χαφ, μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Πέλκας στο δεξί άκρο της επίθεσης ο Λημνιός και στην κορυφή ο Πρίγιοβιτς.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share