Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές!

Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την Εθνική Εφήβων πόλο!

20 Αυγούστου 2018 15:08
Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές!

Επεσαν τα... τείχη για την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Εθνική ομάδα πόλο των Εφήβων.

Από την Ουγγαρία και το Σομπατέλι, όπου ανέβηκαν στην κορυφή του κόσμου, με νίκη 9-8 επί της Ισπανίας στον τελικό της Κυριακής, οι «χρυσοί» έφηβοι αφίχθησαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 13:35 με την πτήση 801 της Austrian Airlines, μέσω Βιέννης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νατάσα Βαρελά: Τι είναι η διάτρηση στομάχου από την οποία πέθανε η νεαρή δημοσιογράφος;

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, υποδέχθηκε τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές και τους συνεχάρη δια ζώσης για την τεράστια επιτυχία τους, εκ μέρους της αθλητικής ηγεσίας.

Συγγενείς και φίλοι των «τρομερών μωρών» του Πασαλιμανιώτη Δημήτρη Κραβαρίτη, δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία ήταν στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου περιμένοντας τους «χρυσούς» εφήβους και μόλις βγήκαν ξεκίνησε η αποθέωση.

Οι Έλληνες έφηβοι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές 2018, υπό την τεχνική καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή, Δημήτρη Κραβαρίτη, και του συνεργάτη του, Σάκη Πλατανίτη, είναι οι εξής 13: Ούγκο Πιοβάν, Σταύρος Μανθογιάννης (τερματοφύλακες), Θοδωρής Πάτερος, Νίκος Παπανικολάου, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Ιπποκράτης Χαλυβόπουλος, Διονύσης Μπραϊμης, Νίκος Κουρούβανης, Τάκης Δήμου, Στάθης Καλογερόπουλος, Αλέξανδρος Αλαμάνος, Αχιλλέας Γραμματικός και Γιάννης Κεχαλάρης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (20-27/08) από την Άντα Λεούση!

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, βρίσκεται για διακοπές εκτός Αθηνών με την οικογένειά του και δεν μπόρεσε να παραστεί.



Πηγή: iefimerida.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share