Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σφραγίζει την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League ο Ολυμπιακός!

Σήμερα η ρεβάνς του 4-0 κόντρα στη Λουκέρνη

16 Αυγούστου 2018 13:12
Σφραγίζει την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός θέλει απόψε (20.30, COSMOTE SPORT) να διπλασιάσει τις νίκες του με την Λουκέρνη και ο Μαρτίνς να τεστάρει τους παίκτες που έχει στο μυαλό του για το αρχικό σχήμα στο πρώτο ματς των playoffs του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να φύγει με το διπλό από την Λουκέρνη. Εξήγησε μάλιστα και τους λόγους που θέλει η ομάδα του να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα την αποψινή ρεβάνς με τους Ελβετούς στη "Swissporarena", ένα γήπεδο πάντως που έχει αρκετές... λακούβες και σε ορισμένα σημεία είναι επικίνδυνο ακόμη και για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Είπε λοιπόν ότι περιμένει από τους παίκτες του να αγωνιστούν όπως επιτάσσει το όνομα του Ολυμπιακού. Να αντιμετωπίσουν άπαντες το ματς σαν να έληξε 0-0 το πρώτο παιχνίδι του Φαλήρου και κυρίως έστειλε και τα μηνύματά τους προς όλους αυτούς που θέλουν να διατηρήσουν τη θέση τους στην ενδεκάδα ή να την κερδίσουν, ότι θα πρέπει να έχουν και την ανάλογη... αγωνιστική συμπεριφορά ποδοσφαιριστή Ολυμπιακού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ με το θάνατο νεαρού άνδρα στα βράχια του Φιλοπάππου

Συν τοις άλλοις για τον Μαρτίνς είναι και μία καλή ευκαιρία για να “δέσουν” ακόμα περισσότερο οι παίκτες που έχει στην παρούσα φάση πιο μπροστά στις επιλογές του από τους υπόλοιπους. Αντιμετωπίζει κατά κάποιο τρόπο τη ρεβάνς και σαν μία “πρόβα τζενεράλε” ενόψει Μπασακσεχίρ ή Μπέρνλι.

Για αυτό το λόγο προσανατολίζεται να μην προχωρήσει σε αλλαγές συγκριτικά με το 4-0 του Καραϊσκάκη. Σκοπεύει δηλαδή να πάει με Γιαννιώτη στα γκολπόστ, τους Ελαμπντελαουί (δεξιά), Μιράντα, Βούκοβιτς και Τσιμίκα (αριστερά), τους Μπουχαλάκη και Καμαρά στα χαφ, τον Φορτούνη πίσω από τον Γκερέρο και τους Χριστοδουλόπουλο – Ποντένσε στις πτέρυγες της επίθεσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΡΤ: «Βόμβα» από το κανάλι! Ο γνωστός δημοσιογράφος που θα κάνει τις περιγραφές στη Superleague!

Εφόσον, όμως, το σκορ του πρώτου ματς στην ουσία δεν αφήνει ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση, οι "ερυθρόλευκοι" θα αγωνιστούν με το μυαλό και στη ρεβάνς του Μπέρνλι-Μπασακσεχίρ, για να μάθουν ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλός τους. Το πρώτο ματς στην Τουρκία έληξε 0-0.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share