Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ηττα με ψηλά το κεφάλι για τον Τσιτσιπά!

Πάλεψε σαν θηρίο κόντρα στον μεγάλο Ράφα Ναδάλ!

13 Αυγούστου 2018 08:06
Ηττα με ψηλά το κεφάλι για τον Τσιτσιπά!

Μεγάλος ήταν ο αγώνας για τον απίστευτο Στέφανο Τσιτσιπά, που αντιμετώπισε στον τελικό του Rogers Cup τον Ράφα Ναδάλ, Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Έλληνας τενίστας έχασε το πρώτο σετ με 6-2, με τον Ισπανό να μην του αφήνει περιθώρια και τον Στέφανο να μη βρίσκει λύσεις.

Στο δεύτερο σετ όμως, ο Τσιτσιπάς αντέδρασε και μολονότι ο Ναδάλ προηγήθηκε με 4-2 και 5-3, κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα (6-6). Στο τάι μπρέικ, ο Ναδάλ ήταν πιο ψύχραιμος και τελικά βγήκε νικητής με 7-4 στους πόντους, κατακτώντας έτσι το δεύτερο σετ και τον αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εύβοια: Σε εξέλιξη τρία πύρινα μέτωπα! Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες (video)

Παρά την ήττα του, ο Έλληνας τενίστας, λόγω της εκπληκτικής πορείας του στο Τορόντο, αναμένεται να ανέβει το Νο 15(!) της παγκόσμιας κατάταξης, από το Νο 27 που ήταν μέχρι σήμερα.

Επόμενο ραντεβού για τον Στέφανο στο Σινσινάτι, τις αμέσως επόμενες μέρες!

Ναδάλ: Το μέλλον μπροστά σου, Στέφανε

«Είχες μια εκπληκτική εβδομάδα εδώ, Στέφανε. Συνέχισε να δουλεύεις, έχεις όλο το μέλλον μπροστά σου», είπε ο Ναδάλ απευθυνόμενος στον Στέφανο την ώρα που έπαιρνε το έπαθλο του τουρνουά.

Τσιτσιπάς: Η καλύτερη εβδομάδα της ζωής μου

«Ήταν η καλύτερη εβδομάδα της ζωής μου. Δεν με έχουν υποδεχτεί ποτέ ξανά έτσι στη ζωή μου. Αυτό το τέλος σημαίνει πολλά για εμένα. Είναι η πρώτη φορά που φτάνω στον τελικό ενός Μasters», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το τέλος του αγώνα, εν μέσω αποθέωσης από τους θεατές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πεθαίνεις για σοκολάτα αλλά είσαι σε... δίαιτα; Οι 4+1 λόγοι που πρέπει να φας αμέσως!

Και συνέχισε: «Ευχαριστώ τους πάντες σε αυτό το τουρνουά. Συγχαρητήρια στον Ράφα. Είναι έντονα τα συναισθήματα. Σε δύο χρόνια θα είμαι πάλι στο Τορόντο».



Πηγή: iefimerida.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share