Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Σπαρτάκ καταγγέλλει επίθεση που φέρεται να δέχθηκαν Ρώσοι δημοσιογράφοι στην Τούμπα!

Με επίσημη ανακοίνωση

9 Αυγούστου 2018 17:58
Η Σπαρτάκ καταγγέλλει επίθεση που φέρεται να δέχθηκαν Ρώσοι δημοσιογράφοι στην Τούμπα!

Ανακοίνωση μέσω της οποίας καταγγέλλει, επί της ουσίας, τον ΠΑΟΚ για ελλιπή μέτρα προστασίας των Ρώσων δημοσιογράφων, που φέρονται να δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς των Θεσσαλονικιών στην Τούμπα, εξέδωσε σήμερα η Σπαρτάκ Μόσχας...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ρωσικής ομάδας:

«Κατά την διάρκεια του χθεσινού ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Σπαρτάκ, διαπιστευμένοι εκπρόσωποι του ρωσικού Τύπου για το εν λόγω παιχνίδι, απευθύνθηκαν στο σύλλογο μας.

Οι δημοσιογράφοι ισχυρίστηκαν ότι, πριν την έναρξη της αναμέτρησης, πολλοί εξ αυτών έπεσαν θύματα επίθεσης από θερμόαιμους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Και αυτό συνέβη σε μια ζώνη του γηπέδου όπου είχαν το δικαίωμα να βρίσκονται μόνο άτομα με διαπιστεύσεις.

Με βάση την παρούσα κατάσταση, η Σπαρτάκ Μόσχας έκρινε ότι δεν ήταν ασφαλές οι εκπρόσωποι του ρωσικού Τύπου να παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη και τους παρείχε θέσεις στο δικό της αεροπλάνο, με το οποίο επέστρεψε η αποστολή στη Μόσχα, με πτήση charter.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΕΟΦ: Αποσύρει άρον άρον γνωστό συμπλήρωμα διατροφής!

Ελπίζουμε ότι οι ελληνικές Αρχές και οι σχετικοί φορείς της UEFA θα δώσουν μια αντικειμενική νομική εκτίμηση για το περιστατικό».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share