Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ποιος θα διαδεχθεί τον Μουρίνιο, αν αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μιλάμε για βόμβα!

1 Αυγούστου 2018 15:47
Ποιος θα διαδεχθεί τον Μουρίνιο, αν αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η σχέση του Ζοσέ Μουρίνιο με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται και πάλι σε οριακό σημείο, μετά τις δημόσιες δηλώσεις του «Special One» ότι δεν αποκτήθηκαν οι ποδοσφαιριστές που ήθελε στη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.
Η γκρίνια του Πορτογάλου τεχνικού σε συνδυασμό με τα άσχημα αποτελέσματα των φιλικών προετοιμασίας τον φέρνουν πια ως νούμερο ένα υποψήφιο για απόλυση από ομάδα της Premier League, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες στο Νησί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοβαρή η κατάσταση του Άκη Σακελλαρίου! Βρίσκεται στη ΜΕΘ - Όλες οι εξελίξεις της υγείας του!

Κι εδώ έρχεται το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Sun» να αποκαλύψει ότι οι ιθύνοντες των «κόκκινων διαβόλων» έχουν ήδη στο μυαλό τους και τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Μουρίνιο, σε περίπτωση τελικά που ο τελευταίος αποχωρήσει από την αγγλική ομάδα.

Το μεγάλο φαβορί, λοιπόν, δεν είναι άλλο από τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου Champions League τον περασμένο Μάιο.

Ο Γάλλος προπονητής είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να εργαστεί τη νέα σεζόν για να ξεκουραστεί, αλλά δεν αποκλείεται να αλλάξει άποψη αν προκύψει πρόταση από τη Γιουνάιτεντ.

Πηγή: filathlos.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share