Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Champions League: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ!

Πρώτο βήμα για το σεντόνι!

24 Ιουλίου 2018 09:16
Champions League: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ!

Το πρώτο του επίσημο παιχνίδι στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League θα δώσει σήμερα στις 20.30 ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Βασιλεία, στην κατάμεστη όπως όλα δείχνουν Τούμπα.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου ολοκληρώθηκε χθες με μία πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής τους Χαρίση, Μαλεζά και Μυστακίδη ενώ εκτός ευρωπαϊκής λίστας βρίσκονται οι Μουλέν και Μπαλογιάννης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα. Τερματοφύλακας θα παίξει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Αριστερά στην άμυνα θα αγωνιστεί ο Βιεϊρίνια ενώ δεξιά ο Μάτος. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Βαρέλα με τον Κρέσπο και στο κέντρο οι Μαουρίσιο - Κάνιας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εικόνες Αποκάλυψης με το πρώτο φως της εικόνες: Φωτογραφίες "γροθιά" στο στομάχι!

Μπροστά τους θα παίξει ο Πέλκας, με τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης και τον Λημνιό στα δεξιά, με τον Ζάμπα να βάζει υποψηφιότητα και αυτός. Μοναδική εκκρεμότητα αποτελεί το αριστερό φτερό, με τον Λουτσέσκου να πρέπει να αποφασίσει ανάμεσα στους Ελ Καντουρί, Λάμπρου και Ουάρντα.

Από την άλλη η Βασιλεία η οποία έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη με πολλές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί με ένα 4-2-3-1.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη στο λιμάνι της Ραφήνας: Μεταφέρουν σωρούς και τραυματίες από την πυρκαγιά!

Ο προπονητής της Βασιλείας, Ραφαέλ Βικί, αναμένεται να επιλέξει για τη θέση του τερματοφύλακα τον Γιόνας Όμλιν , ενώ οι Πετρέτα, Σούκι, Φράι και Ριβέρος, προορίζονται για την τετράδα της άμυνας.

Οι Τσούφι και Ντιέ, θα είναι το δίδυμο των αμυντικών χαφ, με τον Καλούλου να αγωνίζεται, ως ο επιτελικός χαφ.

Ο Βαλεντίν Στόκερ, έχει προβάδισμα για το δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Μπούα να αναμένεται στο αριστερό..., ενώ ο Αλμπιάν Αγέτι θα αγωνιστεί ως κεντρικός επιθετικός.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share