Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πρίντεζης: "Ήταν μοντάζ αυτό που είπα για τη φανέλα του Παναθηναϊκού"! (video)

Η δήλωση που προκαλεί αίσθηση...

22 Ιουλίου 2018 15:39
Πρίντεζης:

Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Πρίντεζης και μίλησε μεταξύ άλλων για δύο περιστατικά που τον έχουν... σημαδέψει και αποτελούσαν ουσιαστικά τα μοναδικά «ψεγάδια» στην μπασκετική του διαδρομή, η οποία έχει κάνει οπαδούς όλων των ομάδων να τον σέβονται και να τον αποδέχονται. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο «eurohoops.net», αναφέρθηκε στο βίντεο που υπάρχει και τον δείχνει να τραγουδά υβριστικό σύνθημα του Ολυμπιακού, αλλά και στο περιβόητο «αυτό το πράγμα» που είχε πει σε εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου μετά την Euroleague του 2013 σε ερώτηση για το αν θα φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο «Πριντ» απάντησε αναλυτικά και παραδέχθηκε, στην πρώτη περίπτωση με το σύνθημα, πως είχε μία άτυχη στιγμή δικαιολογώντας μάλιστα τις αντιδράσεις του κόσμου. Πάντως, αποκάλυψε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πολλές φορές μπαίνουν στο... κλίμα της κερκίδας και μάλιστα τραγουδούν στα αποδυτήρια και συνθήματα άλλων ομάδων, όπως του Άρη.

Όσον αφορά στην ατάκα του στην τηλεοπτική εκπομπή, ο παίκτης του Ολυμπιακού σχολίασε το πόσο είχε στεναχωρηθεί εκείνη την περίοδο και ανέλυσε τι είχε συμβεί και ποια λόγια του χάθηκαν στη... μετάφραση και στο μοντάζ. Μάλιστα, εξήγησε γιατί «έμεινε παγωτό» ακούγοντας το συγκεκριμένο απόσπασμα και ξεκαθάρισε πως δεν θα έλεγε κάτι τέτοιο για καμία ομάδα. Στάθηκε παράλληλα στο γεγονός πως θα μπορούσε να επιλέξει τον εύκολο δρόμο και να παραδεχθεί ότι το είπε για να γίνει περισσότερο αρεστός στους οπαδούς της ομάδας του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ερωτικό σκάνδαλο της Ρόδου: Η μάνα, η κόρη, ο εραστής και οι καυτές φωτογραφίες!

Θυμηθείτε την «επίμαχη» ατάκα στο βίντεο:

Σε κάθε περίπτωση, ο Πρίντεζης δεν προσπάθησε να κρυφτεί και απάντησε αναλυτικά και με ευθύτητα για τα δύο περιστατικά που έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως κι έβαλε τα πράγματα στη θέση τους δίνοντας τη δική του οπτική.

Αναλυτικά όσα απάντησε στη σχετική ερώτηση, με το ξεκίνημα του βίντεο: «Τα συγκεκριμένα δύο σκηνικά με έχουν στεναχωρήσει κι εμένα πάρα πολύ, γιατί φάνηκε κάτι κάφρικο και δεν ήταν πραγματικά αυτό που νιώθω. Την πρώτη φορά με πήρε όντως η κάμερα να λέω ένα σύνθημα. Ο κάθε αθλητής έχει τραγουδήσει συνθήματα πολλών ομάδων. Ειδικά αν είναι γεμάτο το γήπεδο. Εγώ έχω πιάσει τον εαυτό μου να τραγουδάω συνθήματα κι άλλων ομάδων. Έτυχε εκείνη την ώρα να με παίρνει η κάμερα. Βγήκε προς τα έξω να βρίζω και είναι άσχημο. Ο,τι και να πει ο κόσμος, το καταλαβαίνω. Πάντα ήμουν της άποψης ότι πρέπει να είσαι όσο πιο σωστός γίνεται. Δυστυχώς είχα μία άτυχη στιγμή στο συγκεκριμένο.

Δεν ήθελα να πω αυτό το πράγμα επ' ουδενί. Δηλαδή έχω τραγουδήσει και συνθήματα άλλα. Ο Άρης, για παράδειγμα, έχει συνθήματα που είναι τρομερά και όλοι οι παίκτες της ομάδας τυχαίνει να τα τραγουδάμε στα αποδυτήρια.

Για την εκπομπή, χαίρομαι που μου δίνεις το πάτημα γιατί δεν πρόκειται να απαντούσα ή να έλεγα κάτι. Μου είχαν πει από την ομάδα να πάω. Αποφεύγω να πηγαίνω σε live εκπομπές γιατί είμαι λίγο αυθόρμητος και πολλές φορές λέω πράγματα, τα οποία δεν τα φιλτράρω και βγαίνει κάτι προς τα έξω που δεν ισχύει. Δίκιο έχει ο κόσμος, γιατί ακούστηκε πολύ άσχημα. Επ' ουδενί δεν ήθελα να πω κάτι τέτοιο.

Είχα κάνει μία εκτενή αναφορά, είχα πει κάποια πράγματα πιο πριν, τα οποία όλα είχαν κοπεί. Εγώ αυτό που ήθελα να πω είναι ότι δεν θα το έκανα αυτό το πράγμα. Κι έκατσα κι ανέφερα όλους τους λόγους: ότι σέβομαι και αγαπάω την ομάδα που ήθελα. Καταρχάς για να το κάνω αυτό θα πρέπει να με θέλει η εκάστοτε ομάδα και ο Παναθηναϊκός είχε τότε 2-3 παικταράδες στη θέση μου. Πήρε και το πρωτάθλημα μετά.

Θα ήμουν αλαζόνας με το να έλεγα μία τόσο άσχημη κουβέντα και να προσέβαλα τον αντίπαλο. Δεν θα το έκανα. Στη συγκεκριμένη εκπομπή, είχα πει ότι δεν θα το έκανα για κάποιους συγκεκριμένους λόγους και είχε κοπεί γιατί υπήρχαν κάποιοι φίλαθλοι στο στούντιο. Άναψαν καπνογόνα, κόπηκε η συνέντευξη, την ξαναξεκινήσαμε μετά από 40 λεπτά. Ξανακόπηκε, ξαναξεκινήσαμε... Έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο ήταν μονταρισμένο. Εγώ ήθελα να πω ότι δεν θα το έκανα αυτό το πράγμα και βγήκε ότι δεν θα το φόραγα αυτό το πράγμα. Ποτέ δεν θα έλεγα τέτοιο πράγμα. Για την κάθε ομάδα, όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο έλεος του καύσωνα η χώρα: Που θα "βαρέσει" 40αρια σήμερα;

Γι' αυτό δεν βγήκα να ζητήσω ξεκάθαρα συγγνώμη γιατί δεν θυμόμουν να έχω πει αυτό το πράγμα. Καθόμασταν μία παρέα 10 ατόμων στο σπίτι και βλέπαμε τη συνέντευξη και ήμασταν χαρούμενοι και ξαφνικά μείναμε παγωτό. Μου λένε: "Τι πήγε και είπες;". Με είχε πειράξει, γιατί βγήκε προς τα έξω κάτι πάρα πολύ άσχημο. Δεν έχει να κάνει μόνο με τον Παναθηναϊκό. Έστειλα ένα μήνυμα στον παρουσιαστή και του είπα: "Ρε συ γιατί το έκανες αυτό, αφού δεν τα είπα έτσι;". Μου είπε κάτι σαν συγγνώμη ή να κάνουμε μία δεύτερη, για να το φτιάξουμε. Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Θα μπορούσα να βγω και να πω "ναι, το είπα" για να γίνω πολύ αγαπητός στους Ολυμπιακός. Αλλά δεν ισχύει αυτό. Μπορεί να ξενερώνω κάποιους από τον Ολυμπιακό. Μία φορά το έχω δει και φάνηκε πάρα πολύ άσχημο».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη, στην οποία μιλά μεταξύ άλλων και για τους ανθρώπους που τον έχουν επηρεάσει εντός κι εκτός μπάσκετ:

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share