Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση του "θανάτου" του Ρενέ Χένρικσεν!

Ποια είναι η αλήθεια;

11 Ιουλίου 2018 07:54
Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση του

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο ελάχιστοι μήνες από την ημέρα που ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Ρενέ Χένρικσεν ανακοίνωσε πως δίνει μεγάλη μάχη με τον καρκίνο!

Όπως αποκαλύπτει ο Χένρικσεν με δηλώσεις του στον δανέζικο Τύπο διαγνώστηκε με καρκίνο στον μυελό των οστών νωρίτερα αυτό το έτος, γνωστό και ως μυελωμάτωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μία σπάνιας μορφής καρκίνου, που σε ελάχιστες περιπτώσεις μπορεί να "χτυπήσει" άτομα κάτω των 50 ετών (ο Χέρνρικσεν κλείνει τα 49 τον Αύγουστο). Πρόκειται μάλιστα για περίπτωση που δεν μπορεί να θεραπευτεί, παρά μόνο να κάνει θεραπείες ο ασθενής ώστε να μην χειροτερέψει την κατάστασή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες; Το τρολάρισμα του Τανιμανίδη, ο απολογισμός του Ηλία και οι αλλαγές μέχρι τον τελικό! (videos)

Ωστόσο τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα social media η κακόγουστη είδηση πως ο Δανός δεν βρίσκεται πια στην ζωή! Δεκάδες φίλαθλοι ανά τον κόσμο ποστάρουν φωτογραφίες του Ρενέ και λένε το δικό τους αντίο στον παλαίμαχο αμυντικό του Παναθηναϊκού! Όμως αυτή η είδηση δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά! Δεν γνωρίζουμε από που κυκλοφόρησε πρώτα η είδηση του "θανάτου" του ωστόσο πληροφορίες θέλουν τον Ρενέ να βρίσκεται στην ζωή και να συνεχίζει να δίνει την μάχη του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 11 Ιουλίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share