Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατροπή με Νίκο Παππά: Παραμένει στον Παναθηναϊκό!

Θετική κατάληξη!

7 Ιουλίου 2018 16:05
Ανατροπή με Νίκο Παππά: Παραμένει στον Παναθηναϊκό!

Η κοινή θέληση μέτρησε, η διαφορά ψαλιδίστηκε και ο Νίκος Παππάς ήρθε ξανά κοντά με τον Παναθηναϊκό Superfoods. Τι συνέβη και τι άλλαξε τις τελευταίες ώρες.

Μετά το... σίριαλ με τον Νικ Καλάθη, που είχε θετική έκβαση για τον Παναθηναϊκό Superfoods, οι «πράσινοι» είχαν σε πρώτο πλάνο το θέμα του Νίκου Παππά. Οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν σε προτεραιότητα το ζήτημα του 28χρονου γκαρντ, όμως το διπλό «όχι» του διεθνή άσου έφερε εξελίξεις αλλά και την έντονη δυσαρέσκεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Πέμπτης (5/7) έγινε γνωστό πως ο Παναθηναϊκός Superfoods αποφάσισε να στραφεί σε άλλες λύσεις για την θέση του σούτινγκ γκαρντ, μετά την άρνηση του Παππά στην «πράσινη» πρόταση για κλειστό διετές συμβόλαιο ύψους 1,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Όλα έδειχναν πως το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν... προ των πυλών, όμως τα δεδομένα άλλαξαν το πρωί της Παρασκευής (6/7), με πρωτοβουλία του ίδιου του Παππά. Ο έμπειρος άσος δεν αντέδρασε στην διαρροή που υπήρξε και η θέλησή του για παραμονή στους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης μπήκε εκ νέου σε πρώτο πλάνο, κάτι που συνέβη και από την πλευρά του συλλόγου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Νεκρός ο Τάιλερ Χάνεϊκατ!

Έτσι, οι επαφές ανάμεσα στον Παππά και τον Παναθηναϊκό οδήγησαν στο να... λιώσει ο «πάγος» ανάμεσά τους, ενώ στις συζητήσεις έγινε φανερό πως και οι δύο θέλουν να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Ο Παππάς έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον σύλλογο και τους φιλάθλους του, ενώ εκτιμά τον τρόπο με τον οποίο του έχει συμπεριφερθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο παρελθόν και σε διάφορες περιπτώσεις κρίσεων, που είχαν σε ρόλο... πρωταγωνιστή τον διεθνή γκαρντ.

Έτσι, παρά το γεγονός πως ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ απογοητεύτηκε από την μέχρι πρότινος στάση του Παππά, οι νέες επαφές ανάμεσά τους άλλαξε το κλίμα και δημιούργησε εκ νέου κοινά σημεία στις συζητήσεις τους.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει οριστική συμφωνία. Οι τελευταίες ώρες και οι κινήσεις που έχουν γίνει δείχνουν πως ένας νέος «γάμος» είναι πιο πιθανός από ένα «διαζύγιο», όμως το σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Νίκου Παππά παραμένει σε εξέλιξη. Οι ανατροπές άλλωστε είναι ήδη αρκετές και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο νέων, ακόμα και αν το ζήτημα έχει μπει σε καλό δρόμο.

Το ουσιαστικό της υπόθεσης είναι πως η «ψαλίδα» ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει κλείσει, ακόμα και σε οικονομικό επίπεδο, με αμοιβαίες υποχωρήσεις. Ο Παναθηναϊκός Superfoods και ο Νίκος Παππάς είναι και πάλι κοντά, αλλά η επιφύλαξη και η υπομονή είναι... απαραίτητα στοιχεία για τους φιλάθλους των «πράσινων», μέχρι τουλάχιστον να πέσουν οι τελικές υπογραφές.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share