Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δεν τα βρήκε ούτε με τον Παπαπέτρου ο Ολυμπιακός!

Υπάρχει διαφορά στο οικονομικό

3 Ιουλίου 2018 20:34
Δεν τα βρήκε ούτε με τον Παπαπέτρου ο Ολυμπιακός!

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας και ο ατζέντης του Ιωάννη Παπαπέτρου, Νίκος Λώτσος, συναντήθηκαν για να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του 24χρονου φόργουορντ με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε την συνεργασία του με τον Βασίλη Σπανούλη και στον Πειραιά ευελπιστούν να αποσπάσουν και την υπογραφή των Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Γιώργος Σκινδήλιας το πρωί της Τρίτης (3/7) συναντήθηκε με τον ατζέντη του Κώστα Παπανικολάου, Γιώργο Σφαιρόπουλο και το απόγευμα της ίδιας ημέρας υποδέχθηκε στο γραφείο του στην Arcadia και τον εκπρόσωπο του Ιωάννη Παπαπέτρου, Νίκο Λώτσο.

Ο αντιπρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ και ο ατζέντης του "Πάπι" συζήτησαν για την ανανέωση του συμβολαίου με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως, υπήρξε κοινό σημείο επαφής, καθώς επιθυμία τόσο του παίκτη, όσο και των "ερυθρολεύκων" είναι συνεχιστεί η συνεχιστεί και για τα επόμενα χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικές εικόνες από ναυάγιο σε φέρι μπόουτ: Επιβάτες ουρλιάζουν, γαντζώνονται στα κάγκελα και πέφτουν στο νερό!

Οι επαφές βέβαια των δύο πλευρών θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, ενώ αναμένεται θα υπάρξειι και νέο ραντεβού ανάμεσά τους. Σε αυτό μάλιστα δεν αποκλείεται να δώσουν το "παρών" ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο παίκτης, όπως θα συμβεί άλλωστε και στην περίπτωση του Κώστα Παπανικολάου.

Επίσης, κατά την διάρκεια της δίωρης συνάντησης στο τραπέζι... έπεσε και το όνομα του Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος μεσούσης της σεζόν έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό Superfoods και αγωνίστηκε στον Άρη.

Πηγή: sport24.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share