Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Mουντιάλ 2018: Η «βαριά» ήττα για Ρονάλντο και Μέσι η...κρίση και ο «τεράστιος» Εμπαπέ!

Οι δυο σουπερστάρ βρίσκονται πλέον εκτός!

1 Ιουλίου 2018 09:26
Mουντιάλ 2018: Η «βαριά» ήττα για Ρονάλντο και Μέσι η...κρίση και ο «τεράστιος» Εμπαπέ!

Αργεντινή και Πορτογαλία αποχαιρέτησαν εχτές το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο δύο από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο σπίτι τους.

Η Γαλλία περνούσε τον σκόπελο της Αργεντινής και άφηνε απαρηγόρητο τον Λιονέλ Μέσι, που μάλλον αποχαιρετά τα εθνικά χρώματα χωρίς δείγμα τίτλου στο ενεργητικό του, ενώ η Ουρουγουάη πετύχαινε ιστορική νίκη απέναντι στην Πορτογαλία του εκνευρισμένου Ρονάλντο και του “γκρινιάρη” Φερνάντο Σάντος. Εκείνος που ξεχώρισε τελικά από την χθεσινή ημέρα όμως, ήταν ο Γάλλος άσσος, Κιλιάν Εμπαπέ, τόσο μέσα στο γήπεδο όπου σημείωσε δύο γκολ, όσο και έξω από αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, έχει αποφασίσει να μην κρατήσει ούτε ευρώ από τα χρήματα που θα κερδίσει ως μέλος της εθνικής Γαλλίας σε αυτό το Μουντιάλ, καθώς θα τα διαθέσει όλα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτοί οι παίκτες κερδίζουν το σημερινό (01/07) έπαθλο άνεσης!

"Δεν παίζω για τα χρήματα στην εθνική ομάδα", ήταν η δήλωση του Εμπαπέ, με την κίνησή του αυτή να ωθεί συμπαίκτες του να ακολουθήσουν το παράδειγμά του, όπως ο Σαμουέλ Ουμτιτί. Για κάθε ματς των "μπλε" οι παίκτες εισπράττουν συνολικά ένα ποσό κοντά στα 20.000 ευρώ ενώ έχουν ήδη αποκαλύψει πως το 30% θα το μοιραστούν με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής.

Σε περίπτωση που η Γαλλία φτάσει μέχρι τον τελικό και κατακτήσει το Μουντιάλ, ο κάθε παίκτης της θα γίνει κατά 300.000 ευρώ πλουσιότερος. Όλα τα χρήματα του Εμπαπέ, θα πάνε σε ιδρύματα και σε παιδιά που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share