Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μουντιάλ 2018: Πανηγυρική πρόκριση για Σουηδία, 3-0 το Μεξικό! (video)

Πέρασαν μαζί στους "16" οι δύο αντίπαλοι

27 Ιουνίου 2018 19:21
Μουντιάλ 2018: Πανηγυρική πρόκριση για Σουηδία, 3-0 το Μεξικό! (video)

H Σουηδία και το Μεξικό είναι οι δύο ομάδες που "σφράγισαν" το εισιτήριό τους για την φάση των "16" του Μουντιάλ. Η ομάδα του Μάρκους Μπεργκ συνέτριψε το... αγνώριστο σήμερα Μεξικό με 3-0 και πήρε πανηγυρικά την πρωτιά στον 6ο όμιλο.

Το Μεξικό, που μέχρι να παίξει με τη Σουηδία είχε το απόλυτο των νικών, έβλεπε όσο περνούσε η ώρα την τύχη του να... κρέμεται από το άλλο παιχνίδι του ομίλου που ήταν σε εξέλιξη, αυτό της Γερμανίας με την Κορέα. Τα λεπτά κυλούσαν δραματικά, οι Γερμανοί πίεζαν και με ένα γκολ θα ήταν αυτοί που στο νήμα θα έπαιρναν την πρόκριση.

Κι όμως, η Κορέα, έκανε την τεράστια έκπληξη, κέρδισε με 2-0 και ουσιαστικά χάρισαν στους Λατίνους, την πρόκριση στην επόμενη φάση. Μία πρόκριση που άξιζαν βάσει της συνολικής εικόνας που είχαν στον όμιλό τους.

Οσον αφορά το μεταξύ τους παιχνίδι, από το ξεκίνημα του αγώνα η Σουηδία ήταν η ομάδα που έδειξε πως ήθελε παραπάνω τη νίκη. Οι Σκανδιβαοί με κύριο εκφραστή τους στον Μπεργκ, έφτασαν πολλές φορές κοντά στο γκολ, όμως δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να είναι ισόπαλο χωρίς τέρματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτοί οι παίκτες παίρνουν ατομική ασυλία και αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι!

Η... δικαιοσύνη του ποδοσφαίρου, αποδόθηκε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Ογκούστινσον να βρίσκει τον τρόπο με σουτ να νικήσει τον Οτσόα (ασίστ ο Μπέργκ), ξεκλειδώνοντας την άμυνα του Μεξικό. Στο 62' και πάλι ο Μπέργκ κέρδισε πέναλτι, ο αρχηγός Γκράνκβιστ και πάλι δεν λάθεψε, κάνοντας το 2-0 που ουσιαστικά "κλείδωσε" την πρωτιά στον όμιλο για την ομάδα του.

Το τελικό 3-0, πέτυχε με αυτογκόλ ο Αλβάρεζ στο 74', με τους Μεξικανούς από το σημείο εκείνο και έπειτα, να έχουν περισσότερο το μυαλό τους στο τι γίνονταν στο παιχνίδι της Γερμανίας, παρά στο δικό τους παιχνίδι...

ΜΕΞΙΚΟ: Οτσόα, Σαλσέδο, Μορένο, Ερέρα, Άλβαρες, Λαγιούν (89' Περάλτα), Γκουαδράδο (75' Χεσούς), Γκαγιάρδο (65' Φαμπιάν), Βέλα, Ερνάντες, Λοσάνο.

ΣΟΥΗΔΙΑ: ​Όλσεν, Λούστιγκ, Λίντελεφ, Γκράνκβιστ, Ογκούστινσον, Λάρσον (57' Σβένσον), Έκνταλ (80' Χίλιεμαρκ), Φόρσμπεργκ, Κλάεσον, Μπεργκ (68' Τελίν), Τοϊβόνεν.

H τελική βαθμολογία του 6ου ομίλου

Σουηδία 6 (5-2)
Μεξικό 6 (3-4)

Νότια Κορέα 3 (3-3)
Γερμανία 3 (2-4)

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share